Uncategorized

Tootearvustus day 1: Rosa Mosqueta Ultra Hydration Creme Gel

26. märts 2012

a7ebd16c1a616825a3f08f2b9d2fcc17-9473670

Kohe kui ma paki lahti tegin, olin ma elevil juba seepärast, et pakend nii uhke välja näeb. Keskel matt klaas ja korgiks ja aluseks läikiv metall. Glamuurne värk, I say! Või siis on asi lihtsalt selles, et ma nii lihtne neiu, et mind on üsna kerge impressida. Look, something shiny!

Esimest korda seda proovides jäi kohe silma see, et toode ei lõhnanud kohutavalt kemikaalselt. Paljud näokreemid lõhnavad küll hästi, kuid näol hakkavad nad mul teinekord isegi kipitama. See aga lõhnas kergelt magusalt, kuid vaid hääästi vähekene. See on muidugi ka 95% naturaalne, seega ei ole imestada, et lõhn liialt tugev pole ja, et nahale õrn on.

Samuti meeldis see, et kreem/geel imendus kohe naha sisse ja ei jätnud seetõttu nägu ebameeldivalt rasvaseks. Samuti paistis geeliosa nägu ka värskendavat.

Isegi peika proovis usinasti peale ja kiitis, et see kreem on nii mõnus, seega approved by men as well.

Ja ka hommikuks oli nägu mõnusalt pehme ja sile. Ma ei näe sellel kreemil absoluutselt mitte mingit viga, mida laita. Seega julgen lausa soovitada!

Seda saab osta ja tema kohta lugeda lähemalt Biopoest!

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Vasta Rosa Mosqueta Ultra Hydration kibuvitsaseemneõliga sügavniisutav kreem-geel « Mallu jaburdab 22. jaanuar 2013 at 12:23

    […] muljetest saab lugeda SIIT. Nüüd on mul muljeid palju […]