Kingiloos Lasteasjad

Malluka sõber maksab olla küll – KINGILOOS!

2. september 2013

Et ikka tihti kuulen võhivõõraid kommenteerimas, et tea, mis saatanale see Mallukas enda hinge on müünud, et talle nõnda palju asju kingitakse, siis nüüd on nii, et the tables have turned! Hoopis keegi minu armsate lugejate seast saab sellise auhinna, et säärasest ei ütleks ka mina ära. Või ükski täie mõistuse juures olev inimene. Kingikotti üritasin panna võimalikult erinevaid asju, kuid paratamatus on, et kõige rohkem pakub see vast huvi tulevastele ja praegustele titemammadele. Ma muidugi ei ütle, et võitja ei võiks kogu titakraami laiali jagada ja ainult meelepärased asjad enda hoida – usun, et igaüks leiab siit üüratust kingikotist endale midagi mõnusat!

MIS PEITUB KINGIKOTI SEES?

  • 25 euro väärtuses kinkekaart Minuminu beebipoest! Selle summa eest saab sealt tellida endale(ok, tegelikult lapsele) armsad emakeeles bodysid. Näiteks nagu minu lemmik “Emme linnupoeg“. Ja kui juba selline on olemas, siis miks mitte ka “Issi väike päike” vahelduseks olla? Kui aga kodus imikut ei ole, siis leidub veebipoes ka asju sinu enda vanematele. Miks mitte rõõmustada enda ema või isa armsa ja personaliseeritud üllatusega? Ja loomulikult võib võitja teha lihtsalt mõnele rasedale/beebiga sõbrannale eriti cooli kingituse.

linnupoegMinul on muidugi mu linnupojapluusikene ammuilma olemas!

Neid bodysid on võimalik saada nii erinevates suurustes, seega ei pea kartma, et armas särgike vaid esimesed nädal aega selga mahub. Kodumaisele meisterdatud kraam on tore ja just see body on Sassu poe kõige tellitum kraam. Maksab ta 10.50, aga minu uhke loosi võitja saab selle endale puhta muidu! Veel saab võitja valida endale värvi ja loomulikult ka kirja/pildi bodyl. Kiri ei pea olema nimi, võib ka täitsa olla enda valitud sõna/lause.

Mõtlesin, et kuna mina hakkan kindlasti riidest mähkmeid kasutama, ehk tahab mõni teine tulevane ema ka proovida? Näiteks siit saab lugeda, mida täpselt vastsündinul vaja on. Muidugi ei pea riidest mähkmeid kasutama ainult vastsündinud, neid saab tarvitada kuni selle hetkeni, kuni väike inimene on ükskord ära vallanud selle maagilise kunsti WC’s või potil käia 🙂 Ja ütleme ausalt, ega esiti see odav lõbu ju ei tundu, eks? Seega, kui sa enne neid just hinna tõttu proovinud ei ole, siis löö ikka loosimises kaasa ja proovi õnne.

020911_nl281_01_kaas-indd See on ju vana tõde, et Eestimaa parim ajakiri on just Naisteleht. Tõsi – enne tegi selle imetabaseks see faktor, et ma seal töötasin, aga ma usun, et head lugemist leiab sealt nii ehk naa, isegi ilma minu kuldse suleta. Muidu maksaks selline lõbu teile 35 eurot ja nüüd, kujutage pilti, PUHTA MUIDU! Ja lausa terveks aastaks. Iga jumala nädal! On see vast auhind, kallid sõbrad, on see vast auhind! Kes loosimises osaleda ei taha, aga nüüd kogu selle ülistamise peale mõtles, et ah, Naistelehte võiks küll aasta aega jutti lugeda, siis saate oma tellimuse teha Telli.ee lehelküljel!

  • Ja sujuvalt tagasi titendusse! Olen mina ikka salakaval, eksole :)) Biopood on välja pannud kaks toodet, ühe vitamiinisprei ja ühe magneesiumisprei. Võitja saab ise otsustada, milliseid tooteid ta parasjagu vajab.

Vitamiinispreidest on siis valida kahe toote vahel, kas vitamiinid rasedatele, või hoopis D-vitamiin kogu perele. See rasedate oma on ka mul kodus. See sobib täitsa raseduse algusest saati, sest sisaldab foolhapet. Ma lugesin kuskilt, et see on vajalik lapse näo tekkimiseks. Kuna näotu laps oleks üks näotu lugu, siis soovitan ikka võtta. Mina võtsin ja saan öelda, et töötab. Olen Mari nägu näinud!

Teiseks tooteks on siis pihustatav magneesiumisprei. Magneesium on rasedale kui hingeõnnistus – aitab nii krampide, kui ka unetuse vastu. Kui minu kõht teinekord rõvedalt toonuses on, siis ma pihustan otse kõhule “Head ööd” magneesiumi. Hoiatan kohe ära, et lõhn on üsna… taimsete eeterlike õlide lõhnaga, seega võite oma lillelõhnalise voodipesu kokku mäkerdada, kui kohe magama heita soovite. Mina soovitan natukene enne kuivada, siis kaob lõhn ka ära. Teisi magneesiume ma proovinud ei ole, aga valikus on ka näiteks Original Strong, mis olevat 2012 aasta parim sporditoode, seega peaks huvi pakkuma sportlastele. Veel on spets õli olemas liigestehädade jaoks ja veel üks spordisprei.

  • COKA võrratu tuulekas!

247777_505258579487127_112209586_n Ma arvan, et iga popp poiss ja tüdruk on kursis COKA imelahedate ja värviliste tuulekate ja pusadega. Ei? No siis mine kae kiiresti COCA Facebooki lehte ja imetle, mida mõni inimene õmmelda oskab. Katrin ei piirdu ainult üleriietega, tema toodete seast leidub ka leggingseid ja kleite ja mütse ja seelikuid ja isegi ujumisriideid. Vot see on mitmekülgne kraam! COKA paljastas mulle, et tal on tulnud uus kollektsioon tuulekaid neidudele ja üks nende seast saabki auhinna võitja omaks. Pilti mul näidata ei ole, aga eeldan, et tegemist on millegi laheda ja värvilisega ja väärtusega 32 eurot. Panen siia teistele teadmiseks mõne pildi COKA tuulekatest: 292009_301081289904858_825042216_n 376539_315238691822451_1484589845_n 998848_658968080782842_1111600143_n

  • Lähme siis edasi COOLIDE asjade lainel ja mis oleks coolim, kui Lucky Laika kingitus?!

Lucky Laika pakub ehteid, postkaarte ja pilte, mis on kõik no absoluutselt kaunid! Meie kingikotti pistis Lucky Laika 25 eurose väärtusega suure raamitud pildi nende vanasõnade sarjast “Julge hundi rind on rasvane” ja 10 postkaarti, kokku väärtuses lausa 35 eurot! Raame saab valida musta, valge, hõbedase ja kuldse vahel. Eriti superlahe pilt näeb siis välja selline: 529_pr-2-5_137811000028 Ja nagu sellest veel vähe ei oleks, saab võitja ka omal valikul 10 eriti tuusa postkaarti! Need on ju nii ägedad, et ma raamiks need ka ära ja riputaks endale koju üles. Aga noh, muidu võite ka maale vanaemale postkaardi saata, et talle teada anda, et ta ikka veel teile kallis on :)) (Ja ülejäänud 9 ikka ära raamida).

Sest kellele siis kunst ei meeldiks? Pia on ilmatuma andekas neiu, peale selle, et ta näeb välja nagu supermodell, oskab ta ka maalida selliseid pilte, et tahaks terve oma kodu neid täis riputada ja lisaks oskab ka veel postitantsukunsti (muuseas korraldab ka trenne, saate ise ka minna, kui huvi on!). Auhinnaks on siis selline kaunis sinine maal mõõtudes 37*47 cm, eks ikka selle jaoks, et kõik titeemmed meeles peaksid, et pärast lapse sündi võib magamistoas ka miskit muud toimuda, kui ainult lapse imetamine 😉 1079273_612689285420152_634697661_n

See on siis selline kinkekaart, mis rõõmustab nii emmesid kui ka mitteemmesid, sest sealt leiab ikka igasugust kraami. Rasedad leiavad endale ilusaid riideid, äsjasünnitanud saavad endale ilusaid imetamisrinnahoidjaid, beebile leiab üht koma teist selga ja kui sul lastest jumala suva on ja sa ei plaani neid lähiajal saadagi, siis võid endale valida 30 euro eest kosmeetikat!

223_naistekas-7971845 See on Delfi Naisteka ilukotike, kus seest leiab nii asju, millega ennast imetabaselt lõhnama panna, kui ka asju, millega ennast pidulikuks õhtuks üles vuntsida. Samuti asju, millega ennast sisse kreemitada. Sealt leiab igaüks endale midagi mõnusat, või mida sõbrannadega jagada!

  • Trekker e-poe 35 eurone kinkekaart!

Nagu mu lugejad võib-olla ehk mäletavad, loosisin ma alles hiljaaegu välja Ühe laheda rippkiige lastele. Just selllest samast Trekkeri poest see kena asi pärit oli. Kes kiiku väga tahtis, aga sellest ilma jäi, saab oma loosiõnne veelkord proovile panna, sest vaid mõne euro lisades saabki endale sellise uhke värvilise lasterõõmustaja.

Aga ega Trekkeris ainult kiikusid pole! Kui sa oled matkahuviline, siis on see leht just sinule, sest sääl müüakse ka telke ja magamiskotte ja muud matkavarustust. Mine kiika ise üle!

  • Ja mis loosimine oleks loosimine, ilma, et inimesed suu magusaks saaks? Õige vastus on, et üsna kehv loosimine! Sellepärast on järgmiseks auhinnaks kuus tassikooki TASSIKOOKIDEST!

183142_565421880147911_1889077768_n 992793_591027640920668_225209619_n

Vaadake neid pilte! Kas te saate öelda, et te ei tahaks neid korraga endale suhu toppida? Mina küll tahaks, aga samas olen ma ka magusahullust ebadaamilik rase naine. Tassikoogid asuvad Tartus ja hiljaaegu avati üks ka Tallinnas, Ülemiste keskuses. Isegi need, kes auhinda ei võida, minge mekkige – garanteerin, et maitsevad võrratult!

  • EDIT: Loosikotti on omapoolse panuse juurde andnud Sohvy!

Lõhnatu näokreemi, mille saab soovi korral ka nende veebipoest tellida 8.70 eest.

Ja nende mee ja piimaga kehavõide 10.10 eest!

Aga noh, kergem oleks lihtsalt loosimisega võita ja selle 20 euro eest parem välja sööma minna 🙂

EDIT VOL2: Lisandus veel üks auhind Iluslaps.ee kodulehelt!

Iluslaps paneb välja 15 eurose kinkekaardi nende kodulehe valiku seast. Selle eest saab nii riideid, rätte kui ka sokke. Kiigake ise kodukale – valik on suur ja muuseas, just Iluslaps oli esimene, kes minu Marile kingituse saatis kuid-kuid tagasi! Selleks oli armas kolme bodyga komplekt ja roosa väike rätikuke :))

KUIDAS MA SAAN LOOSIMISES OSALEDA?

  1. Mine kliki LIKE Malluka Facebooki lehel. Kohe, kui täitub 1500 fänni läheb auhinnakott loosimisse.
  2. Otsi Malluka Facebooki lehel välja foto, kus peal on kõik kingikotis peituvate auhindade logod. Jaga seda fotot.
    2cade997-4d3d-4276-9d0c-8fd8700cb68ewallpaper
  3. Kui sa Facebookis fotot jagada ei taha, siis minu poolest võid seda ka teha oma blogis. Lingi siis seda sama postitust.
  4. Kui sa tahad, et su nimi oleks loosikastis topelt, siis võid selle postituse alla siin kirjutada, et millist auhinda kingikotist sooviksid sa kõige enam.

Rohkem mul nõudmisi ei ole. Head loosiõnne muidugi kõikidele!

Loe ka neid postitusi!

153 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Cathy 2. oktoober 2013 at 10:01

    Niiii väga väga soovin coka tuulekat

  • Avatar
    Vasta Hanna 2. oktoober 2013 at 00:54

    25. eurost kinkekaardi Minuminu poest 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina Viksi 1. oktoober 2013 at 21:22

    Kõige enam ihkab hing COKA tuulekat ja Delfi naisteka üllatuskotti! 🙂

  • Avatar
    Vasta Epp 1. oktoober 2013 at 19:56

    Delfi naisteka üllatuskott tundub põnev!

  • Avatar
    Vasta Maiki 1. oktoober 2013 at 17:39

    Coca tuulekas kuluks küll ära 😀

  • Avatar
    Vasta Assu 1. oktoober 2013 at 17:16

    FB-s jagatud. Huvi pakuvad kõigerohkem Naistelehe tellimus, Coca tuulekas ja Sohvy panus. Ja ega tassikookidega teeks ka heameelega suu magusaks. 😀

  • Vasta pakipäev, kingipäev, e-bay | Mallu jaburdab 1. oktoober 2013 at 17:05

    […] lehele LAIK! Need lugejad, kes seda veel teinud ei ole, minge heaga! Isegi, kui te selles VÕRRATUS KINGILOOSIS osaleda ei viitsi, siis mõelge nendele, kes juba nii tahaks teada, et kes selle omale […]

  • Avatar
    Vasta Ingrid 30. september 2013 at 22:26

    Coka tuulekas! 🙂

  • Avatar
    Vasta Heidi 30. september 2013 at 21:40

    Üllatuskotti tahaks küll Delfi naistekalt 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 30. september 2013 at 20:46

    Coka tuulekat !

  • Avatar
    Vasta Veronia Lutter 29. september 2013 at 22:45

    Coka tuulekas 🙂

  • Avatar
    Vasta aleutian19 29. september 2013 at 20:36

    25 euro väärtuses kinkekaart Minuminu beebipoest!

  • Avatar
    Vasta Victoria Lutter 28. september 2013 at 02:33

    Hipsiku 35 eurone kinkekaart!

    • Avatar
      Vasta Victoria 28. september 2013 at 02:35

      Hipsiku 35 eurone kinkekaart!

  • Avatar
    Vasta Kairit R 26. september 2013 at 21:01

    COKA tuulekas tundub väga lahe 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna 26. september 2013 at 11:45

    25 euro väärtuses kinkekaart Minuminu beebipoest! Üli super auhinnad muidu üldse (Y)

  • Avatar
    Vasta Eve Anijärv 25. september 2013 at 21:57

    Oo, üks Coka tuulekas oleks täitsa šeff! (Ma vaatan, et see on siin kommentaarides eriti popp ka…)

  • Avatar
    Vasta Kärt Sepp 25. september 2013 at 20:17

    COKA ikka 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri 25. september 2013 at 16:23

    Valla dream on isuäratav! 🙂

  • Avatar
    Vasta Nella 25. september 2013 at 16:10

    Biopood, coka ja titeasjad ka, mul õde kahe lapsega (A) 😀

  • Avatar
    Vasta Triinu 25. september 2013 at 15:47

    Tahan kõike! 😀

  • Avatar
    Vasta Karoliine 19. september 2013 at 22:21

    Coka tuulekat!!

  • Avatar
    Vasta Stefani Liivak 19. september 2013 at 20:43

    cokaaa

  • Avatar
    Vasta Liis-Marii 18. september 2013 at 22:21

    Coka on täiega äge:)

  • Vasta 18.09 | naerusegune 18. september 2013 at 22:20

    […] Mallu kingiloos […]

  • Avatar
    Vasta Maarja Tamm 18. september 2013 at 22:20

    Coka tuulekas 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 11. september 2013 at 21:50

    Coka tuulekas. Muidugu kõik neist on super auhinnad!!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Reet 11. september 2013 at 07:41

    naisteka kotti uuuuuuuuuuuuuuu!

  • Avatar
    Vasta Raquel 10. september 2013 at 23:45

    Coka tuulekas ja Naisteleht! 🙂

  • Avatar
    Vasta Helts 10. september 2013 at 21:19

    Minuminu asjad on lemmikud! 🙂

  • Avatar
    Vasta lipsuke 10. september 2013 at 20:23

    Naistelehe aastatellimus või delfi kinkekaart 😀

  • Avatar
    Vasta Kaia Kersti 10. september 2013 at 19:51

    No tassikoogi isu tuli kohe peale 🙂

  • Avatar
    Vasta Haly 10. september 2013 at 18:57

    Naisteleht

  • Avatar
    Vasta liisu 10. september 2013 at 18:39

    COKA tuulekast ära ei ütleks jah 🙂

  • Avatar
    Vasta carolin kull 10. september 2013 at 14:30

    coka tuulekas

  • Avatar
    Vasta Mari 9. september 2013 at 07:04

    Nii palju lahedaid ettevõtteid, millest polnud kuulnudki. Eriti Biopood ja Minuminu.

  • Avatar
    Vasta Margit Kińk 7. september 2013 at 14:13

    Delfi naisteka üllatuskott 🙂

  • Avatar
    Vasta Kea Lemming 7. september 2013 at 10:23

    soovin seda auhinda, mille Biopood välja pani

  • Avatar
    Vasta Andres Lemming 6. september 2013 at 13:15

    Biopoe toode

  • Avatar
    Vasta Liisi 5. september 2013 at 11:19

    COKA võrratu tuulekas

  • Avatar
    Vasta Kadri 5. september 2013 at 09:52

    Biopood või Minuminu (:

  • Avatar
    Vasta Liisa Otsak 4. september 2013 at 17:26

    Coka tuulekas on sellest kingikotist kõige suurem soov!

  • Avatar
    Vasta Kelly K. 4. september 2013 at 13:06

    Raske valida, aga võib-olla COKA tuulekas, sest see on asi, mida ma COKA algusaegadest olen tahtnud :).

  • Avatar
    Vasta sannukesandraSandra 4. september 2013 at 11:38

    Hipsik:)

  • Avatar
    Vasta sneka itter 4. september 2013 at 08:49

    coka tuulekas

  • Avatar
    Vasta Klaabu 4. september 2013 at 04:14

    Naisteka üllatuskott või aastane Naistelehe tellimus 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri Talva-Ots 3. september 2013 at 18:39

    Palju rõõmu Sulle praegusel ja peagi tuleval ajal! 🙂 Sinu blogi on üks huvitav leid muheda lugemise alal.
    Kolme põnni emana ei ütleks ära Trekkeri pakutavast!

  • Avatar
    Vasta Mormelar 3. september 2013 at 17:48

    FB vastasin teisiti, sest kõik logod polnud tuttavad, aga nüüd nutab süda verd selle tuuleka järgi…

  • Avatar
    Vasta Gelly 3. september 2013 at 17:41

    Vitamiinispreid tahaks küll. Kunagi ei viitsi tablette võtta… 🙂

  • Avatar
    Vasta L 3. september 2013 at 17:35

    Ma tahaks kõikkkeee! Aga kui valima peaks, siis näiteks COKA pusa ja see maal oleksid väga superlahedad 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaalikas 3. september 2013 at 13:37

    Kõige enam meeldiksid Lucky Laika kingitused 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina Lepanurm 3. september 2013 at 12:24

    Üllatuskott Delfi Naistekalt 50€ väärtuses 🙂

  • Avatar
    Vasta Aivi Aia 3. september 2013 at 11:26

    Trekker e-poe 35 eurone kinkekaart!

  • Avatar
    Vasta marca 3. september 2013 at 11:15

    Nimega body oleks äge ja ise võiks Naistelehte lugeda küll

  • Avatar
    Vasta v2ikepiiga 3. september 2013 at 11:01

    Ma sooviksin Hipsiku kinkekaarti või siis Naistelehe tellimust või Naisteka üllatuskotti 🙂

  • Avatar
    Vasta Gertu 3. september 2013 at 09:37

    Coka tuulekas

  • Avatar
    Vasta Edith. 3. september 2013 at 09:05

    coka tuulekas

  • Avatar
    Vasta Einike Paap 3. september 2013 at 08:17

    Coka tuulekas oleks super 🙂

  • Avatar
    Vasta Merle Roos 3. september 2013 at 08:13

    Naisteasju ikka – Naisteleht või kinkekott 🙂

  • Avatar
    Vasta M. 3. september 2013 at 08:12

    Naisteleht või Naisteka kinkekott 😛 paha ei teeks ka see nimega särk.

  • Avatar
    Vasta Tiina 3. september 2013 at 08:04

    Enim soovin Minuminu kinkekaarti!:-)

  • Avatar
    Vasta Rella 3. september 2013 at 07:17

    Ei oskagi valida, aga ilmselt ikka midagi oma väiksele põnnile, mis minust endast ikka 😀

  • Avatar
    Vasta Kaie 3. september 2013 at 06:20

    Raske valida suurepärasest valikust, aga Lucky Laika pildid ja Sohvy kreemid kuluks just ära praegu.

  • Avatar
    Vasta Aili 3. september 2013 at 06:02

    Trekkerist rippkiik või minuminu poe kinkekaart 🙂

  • Avatar
    Vasta Olga 2. september 2013 at 20:59

    Üllatused mulle meeldivad, tahaks Naisteka üllatust näha 😀

  • Avatar
    Vasta Kati Saviir 2. september 2013 at 20:22

    Delfi Naistekalt 50 euro väärtuses!

  • Avatar
    Vasta Katrin Heero 2. september 2013 at 20:18

    Oleks äge Naistelehe tellimus või MinuMinu kinkekas või hoopis Trekkerist rippkiik muidugi tibule 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu T. 2. september 2013 at 20:17

    Kõige rohkem tahaksin Naistelehe aastatellimust!

  • Avatar
    Vasta liliatessie 2. september 2013 at 19:59

    Mulle meeldib enim Lucky Laika 🙂

  • Avatar
    Vasta Ave 2. september 2013 at 19:47

    Ai kui hea loosimine! Nii väga tahaks osaleda, aga ei ole facebooki ega blogi vms sarnast kontot kuskil 🙁

  • Avatar
    Vasta Sandra 2. september 2013 at 19:46

    Appppi! Ma olin täna kohe topelt rõõmus su blogi lugedes. Esiteks panin ma oma kassist foto teele ja teiseks see loosimine, Ma pole ammu nii palju lahedaid asju ühe korraga näinud. Ma tahaksin nii väga neid kõiki, aga kohe eriti rõõmsaks teeks see minuminu kinkekaart.

  • Avatar
    Vasta Triin 2. september 2013 at 19:38

    Vanilladream

  • Avatar
    Vasta LegaalneBlond 2. september 2013 at 19:25

    Tassikoogid läheksid praegu hästi 🙂

  • Avatar
    Vasta vurledmaal 2. september 2013 at 19:06

    Kõige rohkem tahaks COKA tuulekat.

  • Avatar
    Vasta Krislyn A 2. september 2013 at 19:00

    Kõige rohkem sooviks võita Pia vabade mõtete kunsti :))

  • Avatar
    Vasta Marleen 2. september 2013 at 18:42

    Coka tuulekas

  • Avatar
    Vasta Kadri Pikkmets 2. september 2013 at 18:07

    Hipsik ja VanillaDream tunduvad kõige ahvatlevamad 🙂

  • Avatar
    Vasta Diana Kronberg 2. september 2013 at 17:51

    Coka tuulekas .

  • Avatar
    Vasta Kärt Põldme 2. september 2013 at 17:39

    Kõige ahvatlevam on Tassikoogid! Aga ka Sassu Lastekaubad, Naisteleht ja Coka tuulekas oleksid rohkem kui äge! Tuulekat olen ka varem piilunud aga pole veel endale soetanud.

  • Avatar
    Vasta SV 2. september 2013 at 17:27

    Niiiii palju kingitusi :)) Tükk aega ei osanud otsustada, aga mõtleks ikka eelkõige oma tulevasele printsessile ja valiks kinkekaardi Minuminu beebipoest. 🙂

  • Avatar
    Vasta Täps 2. september 2013 at 17:01

    kuule, Mariann, ma tahaks nii jubedalt naisteka üllatuskotti!)

  • Avatar
    Vasta Karin 2. september 2013 at 16:52

    COKA tuulekat sooviks enim.

  • Avatar
    Vasta kaisa 2. september 2013 at 16:46

    Coka tuulekas ja Pia maal 🙂

  • Avatar
    Vasta madiken 2. september 2013 at 16:42

    enim meeldib vist vanilla dream 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairi Jõemaa 2. september 2013 at 16:22

    Kõige enam sooviksin üllatuskotti Delfi Naistekalt 50 euro väärtuses! 🙂

  • Avatar
    Vasta Eike 2. september 2013 at 15:51

    Pia maal on nii lummav…

  • Avatar
    Vasta Krissu 2. september 2013 at 15:40

    Issand neid tassikooke tahaks ma küll just praegu ja kõige rohkem kahe suupoolega näost sisse ajada.. mmmm!

  • Avatar
    Vasta liis 2. september 2013 at 15:18

    Naistelehe tellimus või minuminu kinkekaart 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 2. september 2013 at 15:07

    Need vitamiinispreid ja Naisteleht kuluksid küll ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 2. september 2013 at 14:43

    Hipsikuid võiks küll rohkem olla, seega tahaks neid 😛

  • Avatar
    Vasta Deilis 2. september 2013 at 14:18

    minuminu kinkekaart.

  • Avatar
    Vasta ene. 2. september 2013 at 14:11

    Ohh, tuulekas kuluks küll ära 🙂 . Samas, vitamiinid kuluks ka ära praegusel hooajal 🙂 .

  • Avatar
    Vasta Merit Mäevälja 2. september 2013 at 14:11

    Sooviksin COKA võrratut tuulekat 🙂

  • Avatar
    Vasta laura 2. september 2013 at 14:10

    Minuminu – beebi bodyd on ütlemata armsad 🙂

  • Avatar
    Vasta maarja 2. september 2013 at 14:07

    Tuulekat 🙂

  • Avatar
    Vasta Berit 2. september 2013 at 13:44

    No Pia maali ikka tahaks kõige enam. Ja imevärvilist tuulejopet. Ja koogid oleks ka mõnusad

  • Avatar
    Vasta Anu M 2. september 2013 at 13:40

    COKA tuulekas oleks täitsa äge! 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna 2. september 2013 at 13:34

    coka tuulekas ja lucky laika kingitus 🙂

  • Avatar
    Vasta Agnes 2. september 2013 at 13:27

    “Trekker”i kinkekaart on hea mõte. 😉

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 2. september 2013 at 13:18

    coka tuulekas oleks põnev ja suhteliselt vajalik ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristin 2. september 2013 at 13:12

    Vanilladreami 30 eurone kinkekaart

  • Avatar
    Vasta Reet 2. september 2013 at 13:12

    Tassikoogid oleksid maitsvad 🙂

  • Avatar
    Vasta Lilli 2. september 2013 at 13:07

    mina sooviksin delfi naisteka kotti 😉

  • Avatar
    Vasta Riin 2. september 2013 at 13:03

    Hipsiku üle oleks rõõm suur 🙂

  • Avatar
    Vasta Ly 2. september 2013 at 13:02

    Minuminu kinkekaart oleks tore 🙂

  • Avatar
    Vasta Diana 2. september 2013 at 12:53

    Minuminu kinkekaart oleks mulle meelejärgi 🙂

  • Avatar
    Vasta anneke89 2. september 2013 at 12:49

    Delfi Naistekas meeldib! Tore kingitus!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 2. september 2013 at 12:44

    Minu lemmik oleks Naistekas . Super võit oleks . Kõik punktid täidetud .

  • Avatar
    Vasta Liisu 2. september 2013 at 12:44

    Coka tuulekas või Pia maal!

  • Avatar
    Vasta Eveli 2. september 2013 at 12:40

    COKA tuulekas on minu absoluutne lemmik!

  • Avatar
    Vasta Liis 2. september 2013 at 12:34

    Minu lemmik oleks Lucky laika pilt, sest mul on semi-laika koer Uudu, kes lihtsalt sureks õnne kätte kui ta saaks sellist pilti vaadata! BEST GIVE-AWAY EVER

  • Avatar
    Vasta Silja 2. september 2013 at 12:33

    Minuminu kinkekaart on vahva! Ja Coka tuuuulekas 🙂

  • Avatar
    Vasta Jessika 2. september 2013 at 12:32

    Minu lemmik oleks naistelehe tellimus, sest mis saab veel magusam olla kui üks trükisoe ajakiri oma postkastis 😉

  • Avatar
    Vasta mi 2. september 2013 at 12:26

    Vanilla Dreami lehel on paar asja, mida mina, mitterase ja mitte rasedust planeeriv inimene väga tahaks. ära ei ütleks ka tassikookidest ega spreivitamiinist.

  • Avatar
    Vasta Kristel 2. september 2013 at 12:21

    Mina valiksin Naisteka üllatuskoti – mulle üllatused meeldivad 😀

  • Avatar
    Vasta Kelli 2. september 2013 at 12:12

    coka tuulekas

  • Avatar
    Vasta Li Orgusaar 2. september 2013 at 12:09

    Lucky laika pilt ja Naistelehe tellimus oleksid mu lemmikud 🙂

  • Avatar
    Vasta Keiu 2. september 2013 at 11:59

    Aijaa, hipsik jääb mul ilmselt proovimata, aga kui tasuta antakse (I mean, kui loosiõnn naeratab), siis on teine lugu.

  • Avatar
    Vasta Merlin Jaakson 2. september 2013 at 11:53

    Coka tuulekat sooviks jubedalt.

  • Avatar
    Vasta tiia 2. september 2013 at 11:52

    Coka tuulekas ja Naisteleht 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna Utsar 2. september 2013 at 11:48

    Üllatuskott Delfi Naistekalt 50 euro väärtuses!

  • Avatar
    Vasta Kätu 2. september 2013 at 11:47

    Ma ei suuda valida, mul aina ringlevad need asjad silme ees 😀 Aga eks see ikka minuminu kinkekaart on või siis mähkmeeed või siis kõik 🙂

  • Avatar
    Vasta Helin 2. september 2013 at 11:46

    Mina sooviks kõige enam VanillaDreami kinkekaarti…Aga loomulikult, kõik auhinnad on super head ja raske oli lemmikumat välja valida 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 2. september 2013 at 11:29

    naistelehe tellimus ja naisteka üllatuskott 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 2. september 2013 at 11:29

    Minuminu kinkekaart on äge!

  • Avatar
    Vasta Haldjapiiga 2. september 2013 at 11:28

    See on vist ainuke loosimine mille pärast ma olen midagi niiviisi laikinud ja siis jaganud ja jahmerdanud ja … OODANUD!
    Öösõnaga, huvi pakuvad nii Lucky Laika, ilusa valge raamiga, nagu ikka üks raam peab olema! kui ka Delfi naisteka nännikott. Naistele ikka ei maksaks anda niiviisi valida, ikka ühekaupa, või mõne kaupa aga mitte kamalaga, muidu tahavad kõike ja valida ei oskagi!

  • Avatar
    Vasta MariE 2. september 2013 at 11:28

    Mmm, mu lempar on see Trekker e-poe kinkekaart, ma leidsin sealt juba mustmiljon asja mida ma tahaks 😛

  • Avatar
    Vasta Debora K 2. september 2013 at 11:26

    Tahaks haigelt neid postkaarte ning COKA pusast ja tassikookidest ka ära ei ütleks.

  • Avatar
    Vasta Kadri 2. september 2013 at 11:25

    Mulle tohutult hakkas meeldima Pia vabade mõtete kunst, nii et see oleks ka kõige enam soovitud. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ethel 2. september 2013 at 11:24

    Oi kui palju kingitusi 🙂 Kõige ägedam tunduks ehk Coka tuulekas, sest sellest ma pole varem midagi kuulnud. Ja väga põnev tundub ka naisteka kingikott ja naistelehe tellimus 🙂

  • Avatar
    Vasta Alo 2. september 2013 at 11:22

    Huvitav combo kõigest meeldivast.

  • Avatar
    Vasta Renna 2. september 2013 at 11:21

    Ääretult rõõmsaks teeks ja palju kasu oleks nendest: 25 euro väärtuses kinkekaart Minuminu beebipoest; 25 euro väärtuses kinkekaart Minuminu beebipoest ja Vanilladreami 30 eurone kinkekaart. 🙂

  • Avatar
    Vasta Keiu 2. september 2013 at 11:21

    Mul blogi pole, ma jagasin twitteris. 🙂 https://twitter.com/KeiuCrayons/status/374491915829252096

  • Avatar
    Vasta Jaanika 2. september 2013 at 11:19

    Mul oleks väga vajalik Vanilladreami 30 eurone kinkekaart! Kahjuks Ei suuda praegu kuidagi nendele Cupecake-dele ei öelda seega TASSIKOOGID! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina Ilsis Laur 2. september 2013 at 11:18

    Lucky Laika pildid on lemmikud. See on justkui kirss tordil selles kingikotis

  • Avatar
    Vasta Oksana 2. september 2013 at 11:17

    Kõige rohkem meeldib Coka tuulekas

  • Avatar
    Vasta Kaisa 2. september 2013 at 11:16

    Minuminu kinkekaart 🙂

  • Avatar
    Vasta Aivi Saar 2. september 2013 at 11:11

    Super kingitus ja super blogi! Mulle hetkel tundub ägedaim Coka tuulekas. Kuigi kaks põnni on kodus ja lastekraamist ka ära ei ütleks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Merlin 2. september 2013 at 11:11

    Oma 7k tahan hipsikuid proovida, kõik muu läheb titekõhuga õeraasule 🙂

  • Avatar
    Vasta madli jalakas 2. september 2013 at 11:11

    Hipsiku kinkekaart, sest pole varem hipsiku mähkmeid proovinud lapsele 🙂

  • Avatar
    Vasta Tuuli 2. september 2013 at 11:09

    COKA võrratu tuulekas:)

  • Avatar
    Vasta Rita 2. september 2013 at 11:08

    naistelehe tellimus/oleks tegevust terveks aastaks

  • Avatar
    Vasta Külli 2. september 2013 at 11:06

    Kõik on põnevad 😉 praegu oleks asjakohane Minuminu kinkekaart 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi Grossberg 2. september 2013 at 11:05

    Hipsik. Pisikesele kuluks ära küll’

  • Avatar
    Vasta Kata 2. september 2013 at 11:02

    No päris vinge auhind tõesti. Ma neid tuulekaid olen ennegi piilunud, aga soetamiseni pole jõudnud, seega ehk oleks see kõige soovitum osa. Aga naisteka kingikott ja tassikoogid tunduvad ka ekstramõnnad!

  • Avatar
    Vasta Lisann 2. september 2013 at 10:59

    Coka tuulekas 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaana Andressoo 2. september 2013 at 10:58

    Coka tuulekas oleks uus ja huvitav

  • Avatar
    Vasta Pisike Pätu 2. september 2013 at 10:56

    Coka tuulekas:)

  • Avatar
    Vasta Karin 2. september 2013 at 10:56

    ägedad on nad kõik, praegu vist pakuks kõige enam meelehead Minuminu kinkekaart, sest need body’d on ikka jubenunnud 😀

  • Avatar
    Vasta Sander Soots 2. september 2013 at 10:56

    Pia vabade mõtete kunst <- tundub põnev

  • Avatar
    Vasta s 2. september 2013 at 10:55

    Kõige enam ihan endale esimest – 25. eurost kinkekaardi Minuminu poest 🙂

  • Avatar
    Vasta Madde 2. september 2013 at 10:51

    Coka tuulekas! 🙂