Uncategorized

its mu tore teisipäev

4. jaanuar 2006

Ma ärkasin kell 9.30. Olin kurb et kell nii vähe on ja magasin edasi- ma siiski ärkasin kell 10.Meikisin ja panin riidesse ja niizama läksin korraks Maarja maja juurest mööda, et oma “kindaid” saada. Igatahes, ma istusin nr 10 peale ja kuulasin mp3-me ja mingid vanaeided köhisid bussis. Henri oli peatuses ja me manustasime tooteid ja läksime nr 18 peale ja sõitsime kuhugi. Varsti jõudsime Henri poole. Seal me vaatasime uusaasta picce ja mängisime lauamängu ( Henri võitis:( ) Ja siis ma panin Henri kiisu ennast armastama, ta oli nummi, Henri vend oli ka nummi. A kuidagi ekstreemselt väike. Ja siis me vaatasime multikat ja kodu korda ja simpsoneid. Jeei. Siis tuli Henri emme ja andis meile rullbiskviiti ja niizama me läksime kompressorisse. Bussis mõnitasime ühte neiut. Henril hakkas kohe parem. Da. Kompressoris ostis Henri mulle tee ja me tegime Hendrikuga klipi ära ka. Kus ma räägin oma arvamusest ja blablabla. See oli alandav.
Õikale jõudes ootas mind mu kaunis “eskort söörvis” Liis. Me manustasime tooteid.St tema tegi seda, ma ei tahtnud. Ja me naersime. Liis ütles ÜLI väärakalt Mariann:D Ja siis ma tulin koju ja sõin ja Villu ütles, et mul on suur kõht.. numz.. Ja siis ma olin niizama ja hakkasin siis lugema Härrri Potterit. Ma nutsin ka. Paar minta. Snape on munn. :((( Peaks nüüd magama minema?
Õhh,ma suren jälle oma Juhanitahtmis tundesse:* Mis muidu teete?

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar