Uncategorized

pidu, LOOMULIKULT mjäu,njäu, nurr

20. veebruar 2006

hihi, eile tsättisin jürgeniga suht hulgi. Ta saatis mulle pici oma jalgadest, see oli nurm. Hihi. Ja siis ma läksin vanni, leidsin vannist kahekroonise. Nummi oli. Ma olin vannis vaid 20 minta. Seejärel tulin tagasi msni tsättima. Niizama tsättisime siis kõigiga, ja Jürgen pani esialgu mu venna ja seejärel ühe prostituudi, kes osutus minuks, oma dp.sse:D Nummi-ummi. Igatahes ma kooli ei läinud, aga Liisiga lähme varsti kompressorisse. Seal on Elvis. Ja siis on näitekas, ja siis ma koju. A ma sain uuesti Laura lõhnaõli. Mitte Laura oma, vaid nimi on Laura, ja ta on nii hea. Nagu Laura;D
Jah, ja Marko tahab nv pidu, kõik tahavad. Et siis harjutame endid ogaraks ja NV teeme Kerttuga selle asja et me abiellume ja musitame, see on plaan. Ma nüüd üritan ennast kauniks saada.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta laura 25. aprill 2010 at 08:35

  kõik tahavad ainult pidu, (loe:ameleda). Aga äkki tahab keegi päriselt pidu. See oleks nurm. Ja siis, et mis huvid sulle meeldivad. Jaa, et..Lähme kompressorisse ja külmume ja oleme kaunid…khm 😀

 • Avatar
  Vasta Mari 25. aprill 2010 at 08:35

  päris pidu:S:S
  mis SEE veel on:S:S
  haha,kaunis olla on nums,
  mõtlen vaid sinust