Uncategorized

18. aprill 2006


No mis kuradi jutud täna kõik ära pole olnud või mis? No koolis sain kaks kahte. Pärast oli Jürgen siin. Ta kokakoola jäi maha, see kukkus maha kapi pealt. Ma ei ole seda talle veel maininud. Nuuksnuuks. Üldse mainin kõigile vähe asju või mis? Oh juudas, kuidas ma ikka suudan/ ei suuda.
Ja Lex helistas, ja oeh oeh oeh. Ma tunnen ennast igast asjast puudutatuna. Suitsu tahaks ka. Suva, homme koolis teen.

Eile läksin kell 2 Tiiaga kompasse. Seal sõime. Siis tulid Allan ja Ats ja Mimmu. Tsillisime kaltsukasse kust Tiia sai hunniku riideid. Siis läksime kõik lahku, mina ja Tiia müürile õlut jooma. St. aint mina. Nums. Siis vihma sadas ja me jooksime kompasse. Seal olid Elisa ja Lags. Keerasime tsointe. Tulid Rasmus ja Raigo. Siis niizama tsillisime, siis me Rasmusega seisime seal, kenas asendis, kui Tiia ja Raigo ajasid klaasi maha, nii naljakas. Hull nali oli sellega hiljem. Virus sai Tiia veits peksa mingilt vene neiult kes karjus suuka. Mina ja Tiia läksime Jürgeni poole. Kus oli ninast veritsev Heints ja me siis avitasime teda seal, kuni ta palli mängis. Da da. Siis tuli Jürgeni ema, me vaatasime pilte ja Tiia tegi hittlugusid ja jõime teed. Siis läksime parki ja eestitelevisiooni ja saatsime Tiiat ja mind. Jei. Hea et ma ennast peatuses ei alandanud.

Ja no seee pilt. See on vana. Eelmine sügis. Hardole meeldis see kunagi. Ja muuseas ma unustasin mainida et Lex helistas jälle. Eile ka. Tahtis teada mis poest tuua. Ja kell on kuradima üks juba, ja ma ei maga, no kannni küll. Deeeem

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar