Uncategorized

bingo loto ei loe

20. november 2006

Olin linnas, nägin palju musisid. Brriiitskin on nii nunza. Lippasime mööda linna. Kompas olime ja no, Sillu tuli ka sinna. Ja siis Maarja ja Kunnar ka. Me lahkusime siis kui elekter kompast kadus. Lust ja rõõm. Ootasime 76 aastat trolli, nägime Kamillat ja Kirsit. Sõime kommi. Trollis tsättisid Sillu ja minuga mingid täis vanamehed. Jõudsime koju jou, siis .. mida kuradit me telekast vaatame, see on alati suva, sest me ei vaata kunagi midagi eriti süvenenult:( Me rääkisime ka igast asju vanematest ja .. lasteaiast jne:( Ja ma mõnitasin kõiki kes telkus midagi ütlesid. Ma olin nagu KINGITUSEEEEEEEEED, tegelt oli ” sillllllu” pohhuj, keeegi ei mõista:( Vahep rääkis midagi Brita kellegi halvast tujust, oh minust oli see värgendus nii kaugel nii kaugel, arvestades mu olukorrdaa. Papa helistas ja arvas et ma nutan, sest ma ei saaaaanud ju rääkida kui Sillu aina mu kõrrva musitas:( rawr ja uaild

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar