Uncategorized

kuid ma siin mõtlesin makarone süües, et võiksin sinuga minna maailma lõppu

2. detsember 2006

No eile oli.. khm, kena päev. Olin kaks tundi koolis, siis proovis ka. Kodust läksid vanemad kohilasse, mina ja Brita ja Sillu läksime Crissi poole. Seal pralletasime Britskiniga ja ta tahtis endal juukselõikuriga pead kuivatada:( Siis tulime minukale..Petra ja Mirru kaa. Ja seksirene. Juhhu. Ja siis Robin ja Liisu ja Hardo ja Jürgen. Ja siis Raido. Ja noh, oh well. Siis hunnik suvakaid, kes ei läinud ära, andsid Hardole lõuga, sodisid täis mu naabri ukse ja minu wc( mismõttes ) siis olid siin veel Elina ja Matu ja ma ei mäleetaaa. Aga noh, see oli suht lamekaaszz. Pohhuj, nad läksid ära kunagi, siis niizama veits kraamisime. Ja siis me ei vaadanud niizama Silluga telekat, kasukaid ei olnud tead. Vitt, ma armastan teda

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar