Uncategorized

jea, jea

23. jaanuar 2007

Täna arvasid koolis mõned et Jon toppis oma käsi mulle vittu. Kui meeldiv. Sain ka teada et Brita ei kuula mind EVA. Ma rääkisin talle 2 korda seda kuulujuttu, ja pärast keemiat ütles Brita midagi Joni kohta ja ma ütlesin et Ma sain üldse Joni käed omale püksi. Siis ta oli nagu MIDAAAA:OOOOO??? Haha, igatahes. Koolipäev oli fun. Kõik olid niii nunnud. Mata töö sain nelja, ajaloos oli ka töö. Venkat HUUUJ vastasin, homme peaks matatööse minema ja siis õpinguraamatut pärast otsima:D

naudin oma salajast bloogi HUHU:D

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta jon 25. aprill 2010 at 08:36

  hui salajane 😀

 • Avatar
  Vasta jon 25. aprill 2010 at 08:36

  aa, on küll salajane. sry, unustasin hetkeks, et ma pole liisu.

 • Avatar
  Vasta Mari 25. aprill 2010 at 08:36

  liisu ka luges seda nagu ma kuulsin:D