Uncategorized

ma ei taha, aga aastas korra ikka lähen närvi

25. jaanuar 2007

Jah.ongi käes hommik. Läksin eile tunnike varem magama, olen IKKA sama koomas. Mitte miski ei aita. Noh, ja kodus on NIIIIIIIIIIII külm ka. Ainult Maarjal on erutuspalavus. Igatahes, täpselmalt: olen peale kandnud ripsmedušši ja juukseid kamminud. Olen valmistanud röstsaia ja teed. Aga nii külm on et ma ei saa süüa. :((((((
I
Jeaaaa. Mõelda vaid ma sain mata neljaa!! Ahja, eile nutsin koolis, sest keegi ei tahtnud mulle laulda:O Jea. Sel suvel jälle tants on ebanormaalne. Ma olen Maxi piff, ja ta mängib mulle ALATI tauni, kui ta mult ümbert kinni peab võtma:O

Eilse koha pealt veel, loodan et Lauri pole kuigi pahane. Jeaa. Ausalt ei mõelnud nii, et ta mind ELULÕPUNI vihkaks:O

Silllu tuleb ka täna siia, mul on lukk(:

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar