Uncategorized

umbusklik mallu

6. jaanuar 2008

Ma lihtsalt mõnda aega olen lugenud ühte bloogi.

Sesmõttes, et muidu oleks ilus küll, kui mõne elu selline ka oleks, aga samas pigem usun ma, et mind tõi sünnituse asemel siia maailma mõni Ida-Aafrika toonekurg, kui see tsikk päriselt kah olemas on. Seda bloogi lugedes tekib tunne, nagu seda kirjutaks paks 19 aastane Rapla tüdruk, kes vaatab tihti Ugly Bettyt ja nii. Selles bloogis on niipalju tsitaate sealt võetud, ja jutt on ka selline, et anna minna. Elu on tal kui rubiinikook vahukoorega ja Jimmy Chood ja hea elu on tal igast august välja voolamas.  Muudkui räägib mingit juttu noh, ma ei oskagi seletada, aga mulle jätab feigi mulje:(

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Anonymous 25. aprill 2010 at 08:36

    uh… there went half the night.

    Feik tundus küll.