Uncategorized

laav juuu

19. detsember 2009

Mul on too juures niiiiii armas tyyp, et ise ka ei usu. Suva et tal on gf olemas aga siiski me koguaeg flirdime:O

kuidagi tuleb ju pikkadel toop2evadel elu sees hoida:D

ja Clara hoiab ka mul elu sees, ma vannun et ta on maailmalahedaim inimene! Temaga ma ei flirdi:D

Igatahes eile juhtus nii et k2isime v2ljas-

ma tootasin eile 12 tundi jutti. Ja ma pidin mingi 10 pm l6petama, aga l6petasin kell.. 1 am? Sest ma pidin aitama closida:D

Peale seda hakkasin nagu koju minema aga clara pidi premat ootama ja siis ma ootasin temaga sest steve nagunii kodus ei olnud eksole. Istusime maha ja v6tsime 6lle.

mina, clara, prema, salpal, regan jaa archer. Ja noh siis pidime peale 6lle koju minema aga Susil oli viimane shift sest ta vahetas tood ja osad l2ksid v2lja seda t2histama. Ja noh m6tlesime et l2hme yheks 6lleks. Salpal clara ja prema l2ksid koju. L2ksime kuskile mis on meie tookoha l2hedal ja susi ja anna ja vicky ja alehandro ja ella tulid kaa ja siis me j6ime seal. archer on see armas tyyp huhu sain taga juttu vesta ja samal ajal baarmani sebida 😀 ma ausalt ei tea kuidas see juhtus aga ma olin NIIIIII purjus et mul on m2lulyngad ja ma j6udsin koju kell pool 5? haha ja ma sain teada et a. ja a. PANID issand jumal kui naljakas. reganiga viina juua oli lahe ja kell 3 pm on ka lahe yles 2rgata ja issand ma pean ju kohe hakkama t88le minema aga ma olen surnud ju:D

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar