Uncategorized

i wanted to fuck you the minute you walked in

29. detsember 2009

ma ei tea mis on vahepeal juhtunud.. hmmm jõulud on juhtunud!

Jõulude ajal pidasime v2ikse pralle maha Dani ja Timi ja Karina ja Jenny ja Pirita ja Henna ja Stevega. Ma ei tea miks aga nähtavasti kõik arvavad et ma olen psühhopaardist twilighty fänn- ma pole isegi teist filmi näind! Igatahes ma sain edwardi pildida zippo ja edwardi postri ja bailise ja keeleneedi ja roosa salli ja SITAKS komme ja sinise käevõru ja mobiiliasja emm tähega dännilt ja üldse igast kraami noh.

Ma avan et üle üle eile.. VIST käisin ma Anna ja ta toakaaslasega sugarmillis, peale seda läksime kuskile teise kluppi mis oli hullult private, aga õnneks manager oli houmi ja andis tasuta jooke and shiiit.

Niiet ma pidin jooma ennast väga purju- check

Leidma random kuum tüüp kellega rääkida- check

Avastada et sa oled liiga purjus et klubis edasi olla- check

Aga kena noormees pakkus et saadab mind koju- ma muidugi et eiei ega ma loll pole, ma oskan minna küll!:D Jeea. Eksisime ära sest ma ei teadnud kus kandis kodu asub:(  Aga väga armas noormees oli.. andis igale kodutule raha. Ta on nagu mina:(

Igatahes siis ma läksin koju oma steve juurde kes minu peale kisas et ma tegelt ikka armastan teda aga ma varjan oma tundeid ja nii sest ma tahan mängida emotsionaalset icebergi ja et tegelt ma kardan oma tundeid endale tunnistada, sest ma ei taha haiget saada…. jah steve.. või siis sa lihtsalt ei meeldi mulle, see on teine võimalus eksole:D

Eile kolisin Ina tuppa Caroyni korteris. Ütleme nii et mulle tuli plaan ja selle ma ka teostasin, aint pärast ei saand üldse magada:(

ja ma ei saa aru kelle jaoks ma seda blogi kirjutan kui keegi seda ei loe:D

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta maarja 25. aprill 2010 at 08:36

    kõik loevad ju

  • Avatar
    Vasta mallukas 25. aprill 2010 at 08:36

    samas aint sina:(