Uncategorized

ei ma taha, aga aastas korra ikka lähen närvi

11. jaanuar 2010

Ehk siis asjad, mis Austraalia puhul närvidele käivad

  1. Esiteks ootad sa keskmiselt 28 minutit, et valgusfoor muutuks roheliseks. Peale seda hurmavat ootamist saad sa astuda täpselt kolm sammu, kui tuli juba punast vilgub ( vilkuv punane tähendab, et võib veel minna, aga kohe muutub punaseks ) Ma ei saa aru, kas mina olen liiga aeglane, et kahe sekundiga üle tee ei jõua, või asi on milleski muus, aga natuke närvi ajab.
  2. Rõvedalt kriiskavad kakaduud akna taga. Jah, nad on ilusad, aga nende hääl kell 8 hommikul kõlab kui KRAAAKS KRAAAAAAAAAAKS! Eriti kui neid on üle kahe, siis on küll selline tunne, et tuleb jupp nööri võtta ja ennast vaikselt kraaksumise saatel üles puua.
  3. Jubedad telekareklaamid. Ma kujutan ette et 30 aastat tagasi olid Ameerikas sellised- samas võibolla on praegu ka?” Hey people! Have you been thinking why are you so fat but you are too lazy to move? We have a solution for YOU! ZANGA! This wonderful dance thingy will make you really thin while you chill out and dance with friends:)” Ja siis ükejäänd 23 tundi räägivad erinevad inimesed kui suured tünnid nad enne olid ja kõigest kaks nädalat tantsu vihuda ja juba nad on saavutanud tagasi oma sünnikaalu! AMAZING!
  4. Muidugi see, et ma ei saa aru kunagi kust poolt autod tulevad ja ma ei tea kummale poole vaadata. Aga see on muidugi mu enda lolluse pärusmaa.
  5. Niipea kui sa poodi sisse astud lippab sinu juurde müüa naeratusega mis lõppeb umbes otsaees. ” Hi! Can I help you??!!!!” Ja isegi kui sa ütled, et ei aitäh pole vaja ja niipea kui sa võtad mõne riideeseme kätte siis ta tuleb tagasi ja ütleb “This is wonderful! You miss would look really good in that, you are really thin!!!!”

Muidugi on sada asja, mis on armsad ja ei käi närvidele, näiteks kui ma Pauliga pubis käin siis kõik tahavad teda sülle võtta ja kalli teha ja pärast pubist tagasi tulles ei viitsi Paul enam kotis olla ja jookseb mul järgi nagu koer, ta nii armas. Pluss talle meeldib tähelepanu;) Ja kuidas bussijuhid alati hullu sõpsi panevad- armas

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar