Uncategorized

‘tea kas olin kohe sündides loll või tuleneb see ühiskonnast

13. jaanuar 2010

Ma pakun, et ikka sündides.

Nimelt on Henna ikka veel armukade Timi endise eide peale, ja mina kui hella südamega inimene üritasin teda julgustada ja lohutada, et inimene ei muretseks vaata. Aga mis sai siis: mina muidugi kukkusin endale veini kõrist alla valama, samal ajal kirjeldades kuidas Tim mulle südant pihtis ja ütles et Hennaga on ikka asi rohkem päris kui selle eelmisega, ja selle eksiga nad muud ei teind kui tülitsenud nagunii. Ja siis Henna küsis, et aga miks nad siis koos olid nii kaua? Ja mida vastab minu geniaalne aju! Sest ta oli voodis ÜÜÜBERHEA, endal oli vist õnnis naeratus ka näos. Kuigi see on sulatõsi aga MIKS ma pidin oma lolli suu üldse lahti tegema sest nüüd on hull peretüli kus Henna on Timi peale vihane ja Tim minu peale ja kõige rohkem olen mina ise enda peale vihane, niiet ma ei teagi nüüd mida teha- kas peaks endal kahetsuse märgiks silmad peitliga

välja koukima või annab Tim mulle kunagi andeks:(

Pilt siis sellest ajast, kui me veel sõbrad olime..:(

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Pille 25. aprill 2010 at 08:36

    Minu arust sinuga kohe peavad sellised asjad juhtuma.. nagu et kogu aeg oleks jama või nii..et muidu läheb igavaks..aga ole mureta, mul ka koguaeg jamad….NIIET JÕUDU, p.s.inimestel on tõde ikka valus kuulata ja see pole üldse sinu probleem.krt.õppigu oma naisi siis rahuldama või vastupidi..ONJU!

  • Avatar
    Vasta Pille 25. aprill 2010 at 08:36

    Niiet peitel nurka ja lahendagu inimesed ise oma probleemid. Võta täiesti vabalt:) sina oled jumala kõrvalseisev tegelinski, kes nüüd tunneb ennast millegipärast täiesti põhjendamatult süüdi!

  • Avatar
    Vasta mallukas 25. aprill 2010 at 08:36

    ei vastupidi, et henna olevat alguses halb olnd ja siis tim treenis ta heaks:D ma ka ei leia et see väga halb oleeks