Uncategorized

ma kurb, ema saatis e-maili

30. jaanuar 2010

Sain täna arsti kätte ja ka teada väga pahasid uudiseid. Papa vähikoefitsient on juba 150, kaks kuud tagasi oli veel 80, suvel 20. See on nii kõrge, et enam rohkem ei mõõdetagi, määramatu. Ka mingi teise näitaja järgi on ta vähki üleni täis ja on hea, kui peab oma sünnipäevani vastu. Samas ka peas hakkab juba sassi minema, nägemine on väga halb, raadio ja telekas üürgavad, ei mäleta enam hästi, mis eelmine päev toimus. Ja see kõik viimaste päevadega. Sinu kõne peale oli tal muidugi väga hea meel, räägib kogu aeg aga ka seda, et sa kirjutasid talle, aga tegelikult ju ainult helistasid. Äkki saadaksid talle mõne ilusa postkaardi, siis saaks kohe ta voodi juurde panna ja saada siis Tallinna, sest 5-ndal toon ta si´ia, Marge jälle opile. Tegelikult ta õldse ei taha tulla, aga ma ei taha pärnus ka olla ja siin saan kutsuda ta tuttavaid veel külla.

Kuidas siis endal läheb, kas homme jälle kolid? Saada siis oma uus aadress, saan paki teele panna. Tiina

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar