Uncategorized

sõin jäätist. mine putsi

30. märts 2010

Tra see ajab nii n2rvi mind praegu , et ma tegelt ise ei n2e mida ma kirjutan, sest nagu m6ni mulle t2na mainis, siis siinmail on internet luksuskaup mitte tead selline normaalne n2htus. seet6ttu on nett praegu nii aeglane et ta isegi ei lae l6puni seda sitast lehekylge.
pealkirja jaoks sain inspiratsiooni sellest, et taaskord on sellise otsinguga siia j6utud- mul v6ttis kohe n2o naerule.
Ja muidu- t2na j6udis minu hellasydamlikkus oma viimasele tasandile kuhu tal inimlikult yldse v6imalik minna on-
james tegi t88l midagi klaasiga mis purunes, sellepeale helistas ta mulle kiirabiautost ja r22kis oma kurva loo 2ra et p8ialt tuleb 6mmelda ja sada asja veel. Mina muidugi tundsin inimesele kaasa ja siis saatsin talle 2 minta hiljem smsi et kuule ole inimene ja hyppa m2kist ka l2b enne kui koju tuled, sest vaata seekant kus ta elab, siin ju pole m2kki ja mul on r2ige m2ki isu:(

samas ta oli heldel n6us, niiet t2nut2heks pesin ma 2ra kaks klaasi ja kausi ja taldriku, mis on umbes n2dalaid tema toa p6randal vedelenud:)
Niiet v6ib 8elda et olukord on kontrolli all

Ja loodetavasti saame me ka easteri ajal nalja p6lvi l6dvaks lastes, juues pakiveini ( loeb kvantiteet mitte kvaliteet:D ) ja tehes pannkooke ning mune keetes:)
elu on kena

vabandan kirjavigade eest, nagu ma mainisin ma ei n2e mida ma kirjutan:(

v

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar