Uncategorized

mu feik bruce willis

1. aprill 2010

Eila oli huvitav päev. Lippasin tööle kus oli meeldiv nagu alati. Meil oli mingisugune function seal niiet me lihtsalt Becxiga olime rotid ja sõime salaja inimeste juustu, nagu homset polekski. Muidu maitsesin veel mingeid austreid, mis pidavat olema Austraalia parimad, niiet ega väga halvad polndki.

Ühesõnaga tööpäev sai siis läbi ja ma otsustasin natuke lounerdada ja õlle libistada. Lambist hakkasin rääkima mingi tüübiga, kes ka seal functionil oli, suva et neid oli pmst aint neli alles jäänud. Ja issand ta oli nii naljakas ja lahe, ainult et ta oli kiilakas ja ma ei tea veel mida ma sellest arvan. Bex ütles selle peale et Bruice Willis on ka kiilakas ja mina vastasin et ” he aint no bruce, girlfriend”

Vahepeal joinis meie vestlusega mingi eit functionilt, kes ilmselgelt kuritarvitas open bari ja oli niiii niii nii mällis ja kutsus mind maideniks, mis pidavat tähendama neitsit, sest ma ju ometi olen NII noor. Ja mainis veel et ta tahab ainult seksida tumedanahalistega, sest ta on punapea ja ta ei taha et ta lapsed sellised jälkused olema peaks:D Ja ta rääkis kuidas vahel ta isegi ei tea kui vana on mees kellega ta koos on ja ei peagi teadma kui on KIRRRRG. Ma kujutan ette jah et oled kellegagi 3 aastat koos ja siis küsid et btw kui vana sa oled, kallis:)?

Noh ja siis see feik bruce oli nii lahke et saatis mu koju, mis on pool tundi jalutamist, suva et ta elab HOOPIS teisel pool ja ” päästis mu elu, riskides enda omaga” iga kord kui me tee ületasime:D

Ahjaa ja üleeile oli see nali et vaata see tüüp kelle nimi hakkab jott tähega, ma ei saa seda kirjutada sest ta ju tead raudselt tõlgib seda pärast, ta ütles mulle et issand sa ei tea kui palju sa mulle tegelikult tähendad, niiet jea ei taha taga enam kunagi tsillida:( mau

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta maarja 25. aprill 2010 at 08:37

    aah loovib sind ikka see jott