Uncategorized

päeva naljanurk

7. aprill 2010

Lugesin Rentsi blogi ja noh ma pole vist iial midagi nii naljakat lugend. See selleks. Ma parem räägin oma päevast:

Noh pmst täna sain oma kiisuga kokku, ta oli nii armas ja ostsis mulle varastatud pangakaardiga jäätist irw. Siis ma kukkusin mäest alla aga see oli ka ok, sest ega ma ju rase pole.. hehe olen küll tegelt. Sellega meenus mulle et peaks jooma minema. Ma ikka iga päev joon et mu kõhujänkukesel ikka janu poleks või midagi. Aga sesmõttes et ma pesin viinaga sahtlid ära kus ma last.. st lapse asju hakkan hoidma.

okei ma ei suuda enam, see on liiga naljakas.

enda elu kohapealt mainin ära et see mu feik bruce on ka nüüd obsessed minust. no see pole normaalne mida ma korraldan eksole ( ma ikka kõlan endale nagu ma räägiks.. i-st )*

tegelt oleks lihtsalt keppi vaja, ärme hakka ilustama- õnneks tuleb homme Rents külla.

* koguaeg saan sõimu:S

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar