Uncategorized

happy happy happy

21. aprill 2010

Ütlen kohe ära, et hea on olla. Hea on vedeleda kell 6.37 Reena elutoadiivanil ja olla ebamugavas asendis ja mitte lasta ennast heidutada faktist, et läpakajuhe töötab vaid siis, kui issand jumal ise juhatab. Aga nagu mainitud- ega see mind ei heiduta. Mul on üle pika aja nii hea olla. Ma tean mida ma tegema hakkan! Ma tean, mida ma õppida tahan ja ma tean, et kohekohe näen ma oma sõpru ja RIKIT!

Ja ma olen nii rahul, et ma ikka siia tulin. Kuigi ma koguaeg hädaldasin, et oioi tahaks koju salamahti, aga samas ma luwwin siin olemist ju ikka ka. Ma olen niii rõõmus, et ma tutvusin Dani ja Timi ja Henna ja Pirita ja Reenaga ( tema nime panin sp, et ma tean, et see sitt mu blogi loeb:S ) Ja muidugi Steve ja James ja üldse kõik, kellega ma olen siin tutvunud. Välja arvatud hambake..:D  Ja ma tean nagu ma praegu räägiks, nagu ma hommepäev juba tuleks, aga minu jaoks on paar kuud ka KOHE! Ja ma ei suuuuuuda oodata! Ja siis ma lähen BFMi või Tallinna Ülikooli ja saan oma korteri, mille My mulle juba lubas üürida!:D Ja mu elu on üks suur lillemeri ja õnneväli eksole.

Ja ma sain olla ju Austraalias! Ja tutvuda nii paljude erinevate inimestega. Ja elada hostelis. Ja sööta kakaduusid. Ja sõita autoga 9 tundi ja olla ikka samas osariigis. Ja näha võsas kängurusid. Ja näha vaala hüppamas. Ja ujuda ookeanis. Ja tähistada Australian Dayd nagu austraalane kunagi. Hetkeks näha Mardi Grasi. Olla uusaastal Sydneys. Ja proovida kellegagi koos elada ( hea plaan Mallu:D ). Elada ihuüksi oma kassiga. Töötada veinibaaris ja õllebaaris. Sain teada, mis tunne on ise kuradi koristada oma kodu. Õppisin süüa tegema:O  TRIIKIMA!  ( Ja hakata alkohoolikuks:D )

Ja üldse sada asja. Ma kunagi räägin ehk pikemalt. Praegu ma olen rõõõmus RÕÕMUS rõõmus!

Tegin endale listi ka asjadest, mida mul on vaja enne kojutulekut teha, milles on asjad nagu ” telgis magamine ja luna park 😀 Coogee rannas, ammustel aegadel pidasime pikniku ja siis läksime baari kus me lustisime:D

Ja selliseid asju tuleb teha hostelitubades, peale seda kui sa oled umbes 5678 tundi õlut juues veetnud ja igav on

( Tänasest niipalju, et sai muidugi Reenaga üksteist mõnitatud ja palju pilte tehtud, mis kõik väga rõvedad olid. Nägin oma silmaga nende maja debiilikut ja jõudsime mõistmisele, et keegi meie naljadest nagunii aru ei saa. Harisin ka ennast ja käisin Reenaga meditsiiiniantropoloogia loengus. Ausalt oli põnev ja nüüd ma olen sunnitud hakkama lugema raamatut ” The Spirit Catches You And You Fall Down” Ma olen ikka kultuurne ja mitmekülge. )

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Rents 25. aprill 2010 at 08:37

  Aga head lugemist sulle ja tore, et sul oli ikka meeles raamat kaasa võtta. 🙂

 • Avatar
  Vasta mallukas 25. aprill 2010 at 08:37

  tra sa mölised, mul ju ununes:(

 • Avatar
  Vasta Rents 25. aprill 2010 at 08:37

  No mis sa nüüd, mai saa ju mölisemata jätta. Aga ma mölisen armastusega. 🙂

 • Avatar
  Vasta mallukas 25. aprill 2010 at 08:37

  erinevalt mõnest..:(