0
Uncategorized

heihoo

24. aprill 2010

Noh täna sain näha, kuidas Michelle sekund peale minu riiete selgaajamist minu voodis Jamesiga kudrutas. Ja mis veel sai.. Eee noh niisama tsillisime Timiga ja nautisime üksteise seltsis kvaliteetaega Green Park Hotelis. Ja ma ostsin keeleneedi mis ma sada aastat tagasi alla neelasin. Ja Tim tahtis uuesti peeniserõngast teha, aga kõik kohad olid kinni:( Homme teeb.

Täna pean ma magama märjas õllelaigus, sest muud varianti pole, kui oma voodi õlpat täis valad.

Ja noh seda mainin ka, et ma arvasin rahumeeli et eilase tüübi nimi on Mark, aga oli Mike. Teinekord peaks vist tähelepanelikum olema?

Ja tra Conor hammustas mind just, valus on:(

Niisama lisan ka Pauli pici

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

0 Kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist