Uncategorized

kuidas sundida tüdrukut lasta noormehel teda.. altpooltvööd rahuldada?

27. aprill 2010


Vastus on et : SUNDIDES ja MEELITADES. Leidsin lampi sellise lingi siis, kus see teema on parasjagu õhus. Nimelt tahab siis mingi noormees teha oma eidele “keelekat” aga näed tra ei saa, sest eit on “korralikust perest”. Muidugi noormees veel ei tea, et sellel on ju vanusepiirang nii ehk naa peal. Tsiteerides siis ühte küpses eas naist:
Noored kogenematud tüdrukud küpsevad selliseks kaugelearenenud seksiks alles väga pikas ja turvalises suhtes, millega liitub tingimata ka armastus ja turvatunne. Tavaliselt on naine sellisteks ekstreemsusteks valmis alles 30-selt. Muidugi võib ta sellega nõustuda ka varem, siis aga tavaliselt poolvägisi ja soovides oma kaaslasele rõõmu teha.
Kohe kahju hakkab iseendast. Sest MINA ju ei olnud 30:( Ja see tähendab seda, et ega ma ju valmis ei olnud ja kindlasti mind kaikaga sunniti ka. Aga kõige rohkem meeldib mulle viimane kommentaar. Kus tuleb üks mees teisele appi noh. Räägib kuidas naisi tuleb ikka meelitada ja hellitada ja siis järsku ütleb ausalt välja:
Samas olen kogenud et teinekord tahadki lihtsalt panna!!! Ei midagi muud ei mingit keerulist värkki, et taha ja maha, ning kõik.
Niiet siit õppetund ka meie naistele. Kui mehed ikka meelitavad ja poevad, siis pidage meeles, varsti on maha ja tahasaamine toimumas, ega nad kaua vastu pea!

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar