Uncategorized

ega see idaeuroopa lits olemine kerge ei ole

14. mai 2010

633886074643280210-easterneurope-7555065

Eile juhtus mul siis selline seiklus, et meil oli tööjuures launch party, mis tähendab siis seda, et kohal oli umbes 200 inimest, kes enamuses olid meediast või niisama tähtsad tegelased. Ühesõnaga oli kena pralle open bariga, mida osad jälle kuritarvitasid aga mis siin ikka. Ühesõnaga mul on seal omanik, kes kõik korrad, kui ma seal tööl olen olnud, on kutsunud mind honeybunnyks ja teeb alati mingeid kahemõttelisi nalju. Ja ma alati tegin kaasa neid kuradi nalju sest need olid siiski NALJAD ju. No igatahes mingiaeg hakkasin ma ka vaikselt kokteile jooma, sellepärast, et Greg(ülemus) aina utsitas mind: “Are you still not drinking??” No ja paar tundi hiljem olin ma juba suhteliselt shvipsis. Suutsin ära sebida DJ, kes terve õhtu minu meeleheaks Kate Nashi ja the Kooksi lasi, niiet meel oli täitsa hea. Ja siis peakokk andis mulle nii head sinihallitusjuustu, et ma mõtlesin, et nüüd on insta oliive ka vaja. Kokk ütles, et ma läheks suurde külmkappi ja otsiks. Lippasingi siis mina sinna külmikusse ja upitasin seal suure ämbri oliivide järele, kui ühel hetkel seisab mu selja taga Greg, kes haarab mu rindadest ja üritab mind suudlema hakata. 😀 Ma olin nagu jeaa ok lahe lähen minema nüüd. Ja läksin rääkisin Bexile ka. Bex on siis minu üüberlahe manager, kes on lihtsalt lahe eksole. Ja nüüd kae nalja. MINA sain sõimu. Et: ” Mariann, this is my boss! His WIFE is here! You know I am also a married man fucker, but PLEASE Mariann!!!” Ja ta isegi ei kuuland mind, kui ma seletasin et tra tema tuli sinna mind ahistama, mitte vastupidi. Muidugi ma helistasin kohe Carterile ja kurtsin oma kurba saatust* Ja kuna ta ütles, et noh fuck that shit ja tule siia, siis seda ma ka tegin. Läksin ülakorrusele ja võtsin oma jaki ja koti. Ja kae nalja, kes üles tuli. Vana hea Greg, kes lükkas mind vastu seina ja kukkus mind jälle musitama. Siis ma üritasin talle selgeks teha, et kallis inimene olgem nüüd inimesed ja jätame mind rahule, aga kus sa sellega. Ja siis astus sisse Bex. Kes oli nagu: “Mariann!!!!!! I understand you are from Eastern Europe, but can’t you understand what I’m telling you???? ” Tra ja siis ma sain uuesti sõimu ja Greg aint seisis seal ja kihistas. Ja nüüd Bex ignob mind. Raske on see idaeuroopa litsi taak ma ütlen

*Nagu eelmisest postitusest lugeda võib, siis ma tema juurde lippasingi pärast solvunult.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar