Uncategorized

Mc Donalds is the place to be

15. mai 2010

ohhironaldmcdonaldronaldmcdonaldmcdonald27sclownfunnymotivationalpostershotfreegagdemotivatemotivationalpostersmotivational_posters-8219273
Läksime täna Reenaga mäkki. Tellisin endale happy meali ja olin happy. Kuigi see klienditeenidaja ei saand sõnagi inglise keeles aru ja me pidime kõike 4649 korda seletama, aga see oli normaale. Siis ta küsis, et kas ma tahan mänguasja ka. Mina muidugi kukkusin hüppama et JAA TAHAN JAA! Siis ta andis selle mulle, mingi laste CD ja ütles, et ma võin selle oma lapsele anda. Siis ma viisakalt mainisin, et ma olen 20. Selle peale piidles ta mind altkulmu ja ütles, et ma näen vana välja. Siis ma solvusin ja pöörasin selja, mille peale ta hõikas meile järgi: ” LOVE YOUUU!”

Pohhui, vihkan McDonaldsi töötajaid ja joon purju edasi. Side lõpp

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta mallu 16. mai 2010 at 07:59

  Haha, Reena hõikab kõrval et saab lasta nulli ka õmmelda:D

 • Avatar
  Vasta Telc 16. mai 2010 at 00:30

  Hhah, kunagi sünnitad, siis sult pärast küsitakse, et kui kitsaks õmmelda 😛

 • Avatar
  Vasta mallu 15. mai 2010 at 20:51

  ma ei tea, omast arust vitt ei ole kui võluri varrukas:(

 • Avatar
  Vasta Allar 15. mai 2010 at 19:08

  Heh, vanus ju ei näita sittagu, 14 aastased ka sünnitavad, pigem mõtles see teenindaja seda, et sa näed välja nagu oleks lapse saanud… feil igal juhul 😀