Uncategorized

lugu sellest, kuidas mulle adapter pihku plahvatas ja palju muud p6nevat.

20. mai 2010

Esiteks vabandan kohe, et mul t2pit2hti pole, aga sellest ka pealkiri. Nimelt loetud pikad p2evad tagasi, otsustas mu adapter tootamise l6petada. Ta vanasti ikka hakkas uuesti t88le kui ma natsa temaga nusberdasin, aga seekord mitte. Seekord otsustas mulle pihku plahvatada, lyyes v2lja k6ik korgid ja j2ttes mu k2e sysimustaks:D Ma alguses arvasin, et ma olen surnud aga ei. Igatahes pask lugu, sest nyyd ma netitu eksole.

P6nev lugu vol 2- kuidas MINA isiklikult ahistasin h2belikku noormeest ja utsitasin teda ikka halvale teele minema/ veits l2ks ka. Mulle tuli meelde et ma ikka ei saa t2psemalt r22kida, sest My ju teab mu aadressi:( St blogi aadressi ikka.

JA DAN TULEB TAIST TAGASIII!!
ja niisama mainin p6nevil lugejatele, et mul vist menopaus ja p2evad pole ikka hakanud

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar