Uncategorized

ilmaelu

25. mai 2010

Istun siin nagu äsja lahutanud inimene. Tegin endale maailmaparima grillvorstiga hotdogi, kuhu ma panin tomatit ja oliive ja marineeritud kurki ja ketsupit ja asju ja ikka mõtlen, et oh oleks Reena siin, küll ta mind alles kiidaks. Mis mul sital siis üle jääb, kui öelda ise endale, et: “Oh küll ma abielluks sinuga, Mariann”

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Absolutely Fabulous 26. mai 2010 at 10:37

  tra eided

 • Avatar
  Vasta Anonymous 26. mai 2010 at 05:37

  No mina abielluksin ju kah sinuga, iga kell. Kuigi siis peaksin ma iseloomu kasvatamisega eriti vaeva n2gema v6i tuleks mul suu kinni teipida, sest mida rohkem ma inimesi armastan, seda rohkem nad mind n2rvi ajavad, oled ju n2inud kyll, kuidas ma K-d ylep2eviti kirun.

  P.S. Ma saan hetkel ainult ebuddyt kasutada, aga see ei n2ita mulle poolt olemasolevast s6bralistist (aga see-eest n2itab inimesi, kelle ma gymnaasiumi l6pus listist maha kustutasin, nii et hea, et midagigi n2itab), nii et virtuaalselt on blogi/feissbukk ja traditsiooniline meil ainsad usaldusv22rsed viisid minuga suhtlemiseks.
  P.P.S. Hea, et eriti netipedelik postscriptum ei saanud siis.
  P.P.P.S. Kas "laaaaav juuu" on liiga ylepakutud?

  Tead Kyll Kes

 • Avatar
  Vasta mallu 25. mai 2010 at 17:38

  ei saa nii

 • Avatar
  Vasta Allar 25. mai 2010 at 17:34

  tehke nüüd kalli ja leppige ära, kaua võib