Uncategorized

Lasen Malaisiast nahui

20. juuni 2010

Olen öö otsa üleval istunud ja tegelenud asjadega- näiteks pakkimine ja World Cup ja muu selline kraam. Maganud pole sõbagi ja nüüd tulebki Londoni poole sättima hakata. Lahe, et mu telefonil 1 pulk akut on (laadija on Sydneys), ma ikka veel TÄPSELT ei tea kus ma ööbin ja üldse BLAH magada tahaks! Aga ma säilitan oma positiivsust ja mõtlen, et saan ju kodule ka lähemale ning blokeerin mõtteid sellest, kui ebamugav on lennukis ja kuidas minu kõrval EI istu mitte kuum tüüp, vaid paks naine ja tema neli röökivat imikut.

Jah, võtan teie kõigi “head reisi” soovid vastu ja ei tee nendega mitte kui midagi. Jällenägemiseni Londonis.

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Rents 21. juuni 2010 at 16:55

    Jah, sinu tüüpiline ebaõnn – NELI röökivat imikut korraga. Mõtle siis kaastundlikult selle vaese naise peale kah, kes need neli last korraga välja pressis.