Uncategorized

Lugu sellest, kuidas me Silbega endale argentiinlase võtsime

4. juuli 2010

Ehk siis reedel pool tundi enne proovipäevale minekut sain CSis kirja, et jouu ma jõuan siis 4 tunni pärast Eestisse ja nii hirmus tore on juba ja ootan nii väga! Ja siis ma mõtlesin küll, et TÜRA. Mul oli jumala meelest läinud, et ma sellele argentiinlasele lubasin, et ta saab minukal peavarju. See oli ikka väga ammu eksole. Ehk siis ma pidin ruttu plaani koostama, oma järelejäänud 20 mintaga. Plaan oli siis selline, et Silver istub tüüpidega minukal ja ootavad mu argentiinlast ja siis tsillivad taga, kuni mina ka kell 12 koju jõuan. Aga mis juhtus, oli see: Mina proovisin argentiinlasele 6583465 korda helistada, aga tal oli telefon väljas. Seejärel ma mõtlesin, et sitta kah, võib olla leidis kellegi parema siis poolel teel, kelle juurde minna. Noh ja siis ma pühendusin töö tegemisele ja unustasin muu maailma. Kui ma 3 tunni pärast pausi sain, oli mul 23 vastamata kõnet. 3 Sillult ja 20 argentiinlaselt, kes oli 2h mind õismäe maxima ees oodanud ja juba valmistunud tänaval magama. Suht hea. Siis Silver läks talle ikka järgi ja nad vaatasid siin jalkat ja nii, et hullu polnud. Ja siis tuli neil idee tulla linna, kuskile Noorusesse kellegi sünnale. Noh said nad siis minuga kokku ja käisime veits hessis ja lõbutsesime, aga see pidu oli lamekas, niiet otsustasime minna Nimetasse. Poolel teel helistas mulle mingi piff. Küsis, et Mariann või. Siis uuris, et mis perekonnanimi on. Igatahes tuli välja, et ta mind ei tea, aga tahab teada miks tal minu number on ja pmst kutsus meid kõiki endakale. Läksime siis sinna, aga seal oli suht lamp nagu. Pohhui saime nats alksi:D Siis läksime argentiinlase ja Silluga minu VANEMATE pooole, sest me ei läind minu poole:P Ja noh elu on selline. Eila mina läksin Haapsalusse papa matustele mis oli mingi vol 46384 aga kurb oli. Argentiinlane läks Matuga Pärnusse, väga armas, et Matu ta võttis kaasa. Noh ja matustel ma leidsin endale uue papakandidaadi. See on küll papa vend, aga kõik märgid viitavad sellele: ta näeb papa moodi välja ja ta nimi on PAUL!:S Niiet jah. Armas. Ja pmst siis läksime mu pleissi ja tegime nats satanistipilte vessariga ja naersime ülikaua selle üle, et meie argentiinlane on väsinud ja teda ei tohi üles ajada. Täna lähme märjamaale. Side lõpp.

Tahaks pilte ka lisada, aga ma ei saa neid ta kaamerast kätte, mai tea miks.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar