0
Uncategorized

kassiekspertidele

14. august 2010


Kas keegi teab, millal siiamikassid siiamikasside moodi lähevad? Kuigi minu oma on ainult poolsiiam, siis ma eeldaks ikka, et ta kuidagi tumedamaks läheks kah veel. Praegu on üleni helebeez mingisuguste helepruunide ilusate triipudega jalgade peal. Kõrvaotsad ja saba on ka mustad aga muidu siiamist küll mingit märki veel pole.

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Anonymous 23. august 2010 at 15:20

  meile tuli eelmisel aastal ukse taha siiami kassipoeg, kust – ei tea, aga peksa oli küll korralkult saanud, luuda kartis nagu kurivaimu ja oli muidu ka üsna närviline. aga hüva, igatahes tundub, et päris täis-siiam pole (muster nagu siiamil ikka, aga valge-oranži kirju), kuid tema kohta oskan öelda, et läks küll aastaga tumedamaks, kuid samas ka suts heledamaks (oranž oranžimaks ja samas valge valgemaks, sest õppis lõpuks koeralt enda pesemise ka ära).

  Kapionanist

 • Avatar
  Vasta mallu 18. august 2010 at 16:29

  ma ei küsinud KES ta on loll:D

 • Avatar
  Vasta Anonymous 15. august 2010 at 20:43

  sa ise vastasid ju kysimusele 2ra juba. poolsiiam ei ole siiam. 😀

 • Avatar
  Vasta Anonymous 15. august 2010 at 13:16

  http://www.unitedcats.com/et/cat/mitsusuuzi284
  see on joosepi ema, isa kohta võix ütles: tundmatu autori šedöövr.