Uncategorized

tagasi ma olen ja abi ma vajan

3. september 2010

Igatahes läks mul vahepeal arvuti emaplaat katki ja nüüd olen ma uue uhke delli õnnelik omanik. Aga see arvuti ajab mind HULLUKS. Kuidas ma saan seda maha võtta et mu kuradi touchpadil midagi tehes mu see kirjasuurus ja pilt kahaneb ja suureneb, mul ei ole vaja sellist kuradi süsteemi siia..

Ja nüüd küsimused kõikidele TLU õpilastele:
MIKS MA MIDAGI ARU EI SAA? Kas ma võin vabaaineid valida oma suva järgi? Kust ma seda listi näen? Kas ma võin võtta see aasta ained mis mul on pandud mingi lehe peal, mis ma sain, teisele aastale? Kuidas ma õiged kohad üles leian? Kumb on mulle vajalikum reklaamialal: kas psühholoogia või infootsing, mõlemad on samal ajal raisk. Palun keegi aidake mind, ma suren.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Anna Elisabeth 3. september 2010 at 21:58

    Vabaaineid võid valida suva järgi, kuid 24 EAP mahus on soovitatav võtta 2. aastal kõrvalaine, mis toetaks su eriala. Vabaainete arvelt tuleb võtta ka arvutikursus.

    Mingit listi vabaainetest pole, sest nendeks on sulle kõik ained, mis pole sul kohustuslike või valikainete all kirjas. Võid võta mida iganes, aeroobikast tuumafüüsikani (aga soovitan siiski midagi erialaga seotut võtta ja kevadel on ülicool loeng Etoloogia, mida soovitan juba puht õppejõu pärast ja temaga 5 minutit rääkimist (põhiliselt jutustab tema lahedaid lugusid loomadest) annab sulle A ja 5 EAP-d kätte.

    Õiged kohad… Tunniplaaniks on Asio, valid tulbast rühmakalendri, paned enda rühmale linnukese taha ja näed enda tunniplaani. Ma ei tea, mis kohti sa veel mõtled…

    Reklaamialal on nii psühholoogia, kui infootsing kasulikud, viimane ehk rohkemgi.

    Kui veel midagi segaseks jääb, võid mulle facebookis kirjutada.

    Elisabeth

  • Avatar
    Vasta Eva 3. september 2010 at 19:07

    nagu ma aru sain siis vabaained on KÕIGI ülikoolide peale kokku samad, kui väga tahad võid valida jumalteab mis lambiülikoolist aineid, granted et sa suudad nendes teistes kohal käia. pmst peab neid otsima tikutulega taga igantpoolt, berit jagas mingit vahvat linki minuga eile kus üks osa neid oli:
    6:45:22 PM eva: kuule kas kuskil on olemas nimekiri ainetest mida valida saab?
    6:45:46 PM Berit: vaatan, mida üldse võimalik oleks võtta ja mis kattuvad ja mida ma saaks toppida vabadele hetkedele, kasvõi vabaainetena, et punkte täis saada jen
    6:45:56 PM eva: mmmm jaa kõlab nagu hea plaan 😀
    6:45:56 PM Berit: kõigist?
    6:45:59 PM eva: jep?
    6:46:21 PM Berit: http://www.tlu.ee/?LangID=1&CatID=1986&ArtID=8084&action=article
    6:46:37 PM Berit: siin sa saad sissejuhatavaid aineid ja üldaineid vaadata näiteks

    teisele aastale vist võis võtta aineid, mul vähemalt, selle järgi mis nad ise soovitavad. meil on mingi soovituslik tunniplaan ette tehtud kuskil mingil määral vist?

    ilgelt segane on kõik ikka veel ja nad ise ei väsinud rõhutamast KUI segane ja keeruline see süsteem on 😀 agaaaaa tipa selgemaks sai täna küll. aga hui viitsingi täna tegeleda sellega pärast kahest veerand-kuueni koolis istumist.

    ps: kui mingi psühhi peale satud siis on hea šanss et me sheerime mõnda loengut! tegelt muidu on ka, vabaaineid on tohhujaa. uhuhuu