Uncategorized

Kellel on siin ilmas aega hobide jaoks?

25. märts 2012

cntryalb-9052341

Mingi hetk vaatasime peikaga filmi ja lambist küsisin ma küsimuse, et kes see viitsib neid filmide subtiitreid enda vabast ajast valmis vorpima hakata. Ta leidis, et ju siis need viitsivad, kelle hobiks see kujunenud on. Siis ma hakkasingi mõtlema, et hobi on selline asi, mida sulle meeldib teha, milles sa hea oled, aga sa teed seda oma päevakohustuste kõrvalt.

Ma pean kurbusega nentima, et mingisugust hobi mul küll ei ole. Millal ma selle aja peaksin votma, et hakata millegagi pihta. Nädala sees käin ju ometi tööl, pärast tööd tahaks ainult süüa ja lebotada ja vb isegi sõpradega natukene aega veeta. Ei kujuta ettegi, millal ma peaks umbes origami kurgesid aja peale voltima, või vanu marke koguma vms.

Ka nädalavahetused on pigem sellised olnud, et reedel ainult laman ja laman. Laupäeval ajab korteri väljanägemine usually nutma ja siis me peikaga kraamime. (Tema teeb tolmuimejaga ja peseb nõud, sest ma lihtsalt nii nii vihkan neid tegevusi. Vastutasuks koristan mina kassiliiiva, mis on JUBE).

See ei tähenda, et mul iial hobisid olnud ei oleks. Muretu lapsepõlveaeg oli mul aega jalaga segada. Siis ma korjasin näiteks kunagi tädi eeskujul salvrätikuid, siis udupabereid, siis tasosid, siis kleepse. Marke oli mul ka. Ma ei teagi, kas see väike album kuulus mu vanaisale või vanaemale, aga paar nädalat vahtisin ja paigutasin ma neid albumis ümber kindlasti.

Ja saaksin ju ka öelda, et mu hobi on kirjutamine? Kuigi ma teen seda ikkagi raha eest, aga samas ikkagi see on ka asi, mis mulle ju meeldib. Veel meeldib mulle kasse paitada, aga vaevalt, et ka see hobi alla liigitub.

Peika hobideks on joonistamine ja kujundamine, ta on selles VÄGA hea. Kasside hobi on kaklemine, söömine ja asjade lõhkumine ja siis olen mina…Vaene hobitu mina.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar