Uncategorized

Täna Supermodelli ikka vaatad vä?

26. märts 2012

Mina kindlasti vaatan. Mitte niivõrd sellepärast, et see eriti põnev oleks. Ma olen loomult lihtsalt selline optimist, et isegi kui eelmised korrad on täisp*sk olnud, siis ikka vaatan edasi ja loodan, et äkki nad SEL nädalal teevad midagi huvitavat. Või ehk sel nädalal kisub keegi kedagi juustest?

Hing ihkab intriigi, muud midagi. Aga selle leevendamiseks tõmbasin ma Ameerika supermodelli 18nda hooaja esimesed neli osa. Vat SEE on alles intrigeeriv. Juba kolmandas osas solvub üks piff nii kõvasti, et saadab kohtunikud pikalt ja läheb koju.

Ma teinekord mõtlen, et kui mina oleks näiteks seal Eesti modellisaates, küllap mind oleks seal tore vaadata. Siiski meeldib mulle ju iniseda ja vinguda ja küsida ja klatšida ja mida kõike muud veel. Aga samas kui ma seal saates juba oleks, siis ehk ma ka ei julgeks? Vaadake kui õelad on Eesti kommentaatorid!

Ma töötasin kunagi Delfis. Oioi kui hirmus see oli! Iga artikkel, mis minu nime alt avaldati, sai sellist sõimu, nagu homset päeva poleks. Sesmõttes poleks ma pidanud eriti puudutatuna ennast tundma, sest noh, see on Delfi! Seal sõimatakse kõiki! Aga ometi lugesin ma kõik solvangud läbi ja tihkusin kodus nutta (misasja, ma ei ole ju paks litsi näoga klubitaja????? nutsin ma enda klubiloo kirjutamisel).

Seega ei ole mul seda tagasihoidlikkust, et mokk maas hoida ja märkamatuks jääda, kahjuks ei ole mul ka nii palju enesekindlust, et sõimu mitte südamesse võtta. Ja oioioi kuidas need vaesed modellikesed puid alla saavad. Iga nurga pealt.

Mina omalt poolt tahaks neile kõigile ühe suure pai teha – tublid tüdrukud olete 🙂 (V.a see keeleoskamatu, ta nagunii aru ei saaks, mida ma öelda tahan kui ma teda paitama kukuks)

 

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Leok 26. märts 2012 at 17:10

    Seda saadet vaatavad ainult madalalaubalised

    • tahanteada
      Vasta tahanteada 26. märts 2012 at 17:14

      kui sa seda nii täpselt tead, siis guilty as charged 🙁