Uncategorized

Miks naised palumise asemel keerulisi vihjeid annavad? Mina tean!

27. märts 2012

Selline küsimus tõstatati Naistekas ja ma tean täpselt, miks. See ei ole ju kuigi keeruline aru saada, miks naised teinekord vihjeid teevad, selle asemel, et mehele otse näkku lajatada: “Kallis, ma tahan TÄPSELT seda ketti endale sünnipäevaks!” meeldib naistele ennast siiski meelitada mõttega, et oo kui hea mees mul on! Ta lausa justkui loeks mu mõtted! Aga seda vaid juhul, kui sa pole seda mehele konkreetselt öelnud, vaid tugevalt vihjanud. See on nagu iseenda peas mehe paremaks mängimine, kui ta seda tegelikult on. Mitte, et see halb oleks. Kui mees saab vihjest aru, siis saab mees kiita, et tal ikka nii hea mälu on ja seda “mokaotsast” manitud asja mäletas ja naine on rahul, et tal nii hea ja tähelepanelik mees on.

Kas on siis tõesti nii raske vihjetest aru saada? Kuradi mehed…

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar