Uncategorized

Mõnus päev kass(i)naisena

2. juuni 2012

Tänased monoloogid:

4026077_460s-3591583

“Kus pult on? Enne ei toimu mingit vorstijagamist, kui pulti leitud pole!” Olin veits pahane, sest eriti mõnus lebo oli, vaatasin telekast eriti naljakat saadet, kus üks naine oli sajaga ebastiilne ja sai sinna saatesse, kus selliseid aidatakse. Muuseas oli see naisterahvas ka selle konkreetse saate fänn ja oli kõik ever antud tipid pähe õppinud. Seega ta oli nagu koolieksamil ja meganärvis, kui ta endale riideid otsis ja nuttis pidevalt…

okei ma kaldusin veits kõrvale poindist, et kuna Diiler eriti ei armasta miskipärast haisvat Kurge, siis ma tahtsin neid lepitada. Kurg juba lebotas mu kõrval kurrudes, Diiler lamas haavunult eemal. Otsustasin ta vorstiga enda vorstivõileivalt siia meelitada. Siis mõtlesin süümepiinades, et jumaluke, ma pean siis ju kurele ka andma, sest ta kõigest ELAS KUU AEGA TÄNAVAL! Ja siis, et huvitav, kui kaua üldse Diiler tänaval elas. Ja jumal, nad mõlemad peaksid saama KÕIK, vähemalt kõik mu vorstid.

Ja nii ma siis sõingi lõpuks tomatileiba. Nüüd ei saa eriti liigutada, sest tahaks kogu aeg kahe käega kasse paitada, et kuidagi korvata neile seda aega, kus keegi neid ei paitanud ever??

“Mmm Kurg, sina oled ikka tõeline härrasmees.” ütlesin ma Kurele talle kõrvale lamades, kui Diiler talle just näkku kõhisenud oli ja Kurg teda vaid sellise süütukeste silmadega vaatas ja ei liigutand karvavõrdki. Selline tore, sõbralik loom on see Kurg meil, like a sir!

Aga ta haiseb ikka päris halvasti, tahaks pesta teda:(

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar