LOOMAD

seiklused ei lõppe iial

14. juuni 2012

4481540_460s-6213283

Esiteks sain täna ühest juhtmest kaks korda elektrit. Röögatasin esimese korra peale ja haarasin uuesti juhtmest. Khm. Hiljem lugesin laualt vedelevalt ajalehest horoskoobist, et kaladel olevat elektriline päev. Vana leht küll, aga SAATUS!

Ja muidugi ei saa ka jätta kirja panemata tänase nr 10 bussi seiklust. Istusin mina siis bussi tahaotsa ja nägin enda ees istumas ERITI ILUSAT TÜÜPI. Ta küll istus üle bussi teises otsas, aga kuna buss oli üsna tühi, siis ei varjutand mu kaunist vaatepilti miski.

Ei teagi, kas ma eyefuckisin teda nii obviousilt või tegin ma jälle kurikuulsat kogemata ühe silmaga pilgutamist, mis mul teinekord nähtavasti juhtub, aga lõpuks ta hakkas naerma ja istus mu kõrvale ja küsis, et miks ma teda ometi vaatan. Ma vastasin, et meeldib.

Siis me musitasime ja SIIS ma nägin, et need paberid, mis ta käes olid, oli keskkooli lõputunnistus 😀 Ütlesin: “Ok, ma siis lähen.” Ja läksin maha. Ma mõtlesingi, et miks ta ometi nii viisakalt riides on. Khm, aga mis siin ikka. Elu ongi üks suur seiklus ja 18-aastaste kabistamine.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar