Kassid

Kurg, mis sul viga on?

17. juuni 2012

4506175_460s-8237080

Kurg hüppas eile ema poolt aknast alla ja põgenes taas. Ei ole kindel, kas peaksin nüüd uskuma seda, et ju siis ta väga ei tahtnud minuga elada koos või mis?

Diiler vähemalt viisaka loomana on juba varsti ehk kuu aega suutnud ära jooksmata olla. Tubli kass vähemalt.

Eile käisime Nokus stand upi kuulamas. Minule kohaselt ajasin maha õlle ja selle peale tegi see vend mingi suvaka ebaõnnestunud nalja, mille üle keegi ei naernud, mille peale ütlesin ma vaikselt “awkwaaaaard”. Täitsa kogemata või nii. Tüüpis ise läks meganärvi selle peale ja üritas mind taas nats oma naljadega dissida, kahjuks olin siiski naljakam kui tema, seega ei võtnud hinge oluliselt. Hea, et rüselusse ei läinud 😀

Ja hiljem tsillsime Dakiga mu ema juures ja hiilisime ringi nagu alakad. Sest ema ometigi ju magas. Ühesõnaga jutustasime linnulauluni (mis on megatüütu).

Samuti käisin täna Siimuga metsa vaatamas ja tuult taga ajamas.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta kassiabituba2 26. juuni 2012 at 13:40

  Tere,
  sattusin Teie blogi lugema ja näen, et Kassiabist võetud Kurg(Shot) on jälle kaduma läinud? Kuna Shot oli meie toa (tubakaks) kass, siis on ta meil väga südames ja me muretseme tema saatuse pärast. Kui Teil on abi vaja Kure kinnipüüdmisel, siis me kindlasti leiame võimaluse aidata.
  Palun kirjutage meile, mis seis Kurega on: kassiabituba2@gmail.com.
  Kassiabi tubakaks vabatahtlike nimel,
  Hedi

 • Avatar
  Vasta daki 17. juuni 2012 at 20:11

  Kaks venda olid. Üks vaat käis tänas, et õlle ümber ajasime, sai aissi breikida. Teine hakkas sellest õlleteemast kinni hiljem, et me isegi oleme flaieri läbi leotanud. Jne. A no ikka tuli ja ütles pärast ju, et kõik ok. Me enam ei tohi a) naerda, b) esireas istuda.