Uncategorized

sääsed

23. juuni 2012

4568629_460s-2721042

Ei oska muud kosta, kui et igal pool mu ümber on sääsed.

Jaanihommik algas kell kuus, kui ma ärkasin selle peale, et telk triiki vett täis oli. Passisime siis üleval tunde ja ootasime, et saaks majja ja näiteks pesta tundus ka hea mõte.

Siis läksime motovärgile, kus A. ja O. sõitsid mingisuguste vahenditega, mille nimi meenutab guaavi. Päris hardcore värk. Kõik kohad olid täis mehi, kelle peas vaid mootoritega sõidukid. Megauhkelt putitasid kõik seal midagi, ise jumala ametis näoga. Kõik kohad ainult mootorimürinat täis.

Ja siis olen seal mina. Oma minikleidi. Ja oma põlvikutega. Ma muidugi ju olin rumalalt positiivne (nagu alati) ja lootsin, et Saaremaa jaanipäev saab mööda saadetud kleidikeses mööda aasta joostes ja päikest nautides.

Mistõttu ka kaasa võetud teksaste arv:1, kleite: 5. Üks seelik ka muidugi.

Nüüd trippisin siia tagasi, teised kõik mototavad, daki magab, ülejäänud teadmata kadunud. Ja mina istun sääskede sees oma vallatute mõtetega.  Mmm… sääsed.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar