Uncategorized

hella hingega hingetu

11. juuli 2012

img_4674-3600332

Alles paar nädalat tagasi ütlesin ma KVga midagi jutustades sellise lause, et: “Ah mul oli siis veits paha tuju tegelikult” Või midagi säärast. Üritasin seletada, miks ma kuidagi kummaliselt olin öelnud, või ma ei mäleta mis teema see oli, aga ühesõnaga uuris KV elu. Ja minu suvalise mokaotsast öeldud lause peale läks KV asjalikuks: “Jah, jah!” oli ta megainnukas. “Sa nägid jah välja nagu sul  oleks väga suur mure peal,” noogutas ta, ise megarahul, et sai sellise uhke tähelepaneku mulle välja rääkida.

Ma olin üsna üllatunud, sest see kord, millest me enne arutasime, olin ma veel eriti lustakas ja lõbusas meeleolus. Ma nimelt kolisin siis too päev ja üsna tsill oli tegelt. Lihtsalt selline.. kolimisdeprekas, sest asjad kõik kadunud ja midagi üles ei leia. Selline tavakas, mitte mingi hinge murdev südamevalu. Aga ometi tundusin ma võhivõõrale nii kurb? Miks?

Seega on veelgi kummalisem, kui viimasel ajal susib üks tuttav tihti, et: “Kuule räägi mulle oma muret.” Et ta nägevat, et mul on midagi hingel. Ma ei oska kunagi midagi rääkida. Mida rääkida suvalisele tuttavale üldse? Mis on sobilik? Või oota.. mis just juhtus.

Igatahes jah, kuhu ma jõuda tahtsin, siis POINT oli see, et ma leian, et see üsna naljakas. Noh, et on inimesi, kes arvavad, et ma nii lõbus, nii lõbus kogu aeg olen. Et umbes minu tavaline kolmapäevaõhtu möödub näiteks omaette laulu jorisedes ja aasal nohisedes pärga punudes, samal ajal suu kõrvuni peas.

Mitte, et seda juhtunud ei oleks. Muuseas, alles jaanipäeval juhtus nõnda. Aga see on ikka pigem harvem juhus. Ei ole siin Eesti kliimas seda lilledega põldu igal aastajal võtta kah.  Aga noh, saate ju poindile pihta?

Et ühed näevad ühte ja teised teist. Kui ma praegu seda T.ga arutaks, siis me jõuaks kindlasti kahepeale megadiibile järeldusele, et sa näed inimesed seda, mida sa tahad näha. Või milline sa ise oled? Okei. Ma lähen juba liiga diibiks.

Palavik kickib in? (Ilmselgelt, sest ma hakkasin tõmbama ühte sarja ja mõtlesin, et nii kaua blogin, kui sari tõmbab. Ma kirjutasin seda asja siin 1345532 minutit, mulle tundub. Ja mida ma näen, ma unustasin sarja tõmbamagi panna ja kirjutasin selle asemel hunniku mula. Tegelikult tulin ma siia kirjutama, et OMG kui hea on süüa. Ma olen eilsest saati ainult söönud. Kõike! Kõike mida näen! MMM võikud.)

 

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar