Uncategorized

septembris ei joo…aga enne ikka võib

1. september 2012

Kuna septembris otsustasime mina ja Daki võtta vastu adekvaatse otsuse mitte juua, siis pidime me ometi ju eile miskit tegema, et septembrile julgemalt vastu minna. Seega kutsusime kampa ka allani ja jõime natukene veini ja tantsisime natukene.

img_8145-5220725

img_8150-3830764

img_8157-2652647

Aga ega kaua see trall kestnud, siis läksime ikka õiktiimi, kus on minu juured ja shit like that. Peale minu juurte, oli seal ka Daki sõbranna. Kellel omakorda oli ka sõbranna, kellel omakorda oli soomlane. Ja nõnda me siis seal tsillisime ja lobisesime.

Pärast tulin ma koju ja mul oli see au olla visiteeritud väga väga švipsis K. poolt. Õnneks olin ka mina väga švipsis, seega oli meil vaid tore teineteist mitte ropsima ajada üritada. Romantikud nagu me oleme…

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar