Uncategorized

täis KASS

3. oktoober 2012

 

Kõik on pekkis. Minu alandliku ja anuva kirja peale HUI on keegi vastanud. Ei ütleks, et olen juba veits hüsteeriliseks läinud, aga lisaks olen saatnud veel kaks lisakirja ja kolm SMSi. Ma üritan küll tsill olla, kuid ma ei saa lihtsalt midagi teha, et ma lähen aina rohkem ja rohkem närvi ja kurjaks ja kurvaks.

Ma ei loe ennast kuigi jubedaks inimeseks, aga ilmselgelt teevad seda nemad, sest no mida kuradit, andke mu kass mulle tagasi! Minu väike Kureke 🙁
VASTAKE VÄHEMALT MIDAGI.

Ma loodan, et see ei tule üllatusena, et kui nad Kurge mulle ei anna, siis ma tean küll, kus see maja on ja murran sinna lihtsalt sisse. Kure toon ma koju nii ehk naa. Aga käige kõik pekki. Fakkk nohhh!

Ja lisaks on K. kodus mingi eriti haige ja valudes ja üldse mitte oma normaalolekus, mis tähendab seda, et kui mina sinna lähen, siis teen ma talle kuidagi haiget või lihtsalt tahaks nutta kui ma näen kui sitt tal olla on. Lisaboonuseks kõrvaltoas nuttev imik. Sucks.

Ja minu juurde ka ei saa tulla. Eelnevalt nimetatud põhjuste pärast.

Seega ei ole mul kuskile kaissu minna ja ei ole kedagi kaissu ka võtta (Ok, Joss on ikka alles. Ei ole suutnud teda veel ära kaotata või maha tappa, või mida iganes minusuguselt jubedalt kassipiinajalt ikka oodatakse).

Istun kontoris ja kiire on ja peaks tegema tööd, a tegelt tahan ma nutma hakata. Sest elu imeb. IMEB!

Edit: Mu kõne peale öeldi, et nad täna-homme vastavad mu kirjale ja olgu ma ikka üsna rahulik. Ok, ma arvan, et kõik, kes mind teavad, teavad, et ma EI OLE üsna rahulik. Sest nad on catnappinud mu kassi ja nad EI ANNA teda tagasi. Lihtsalt EI ANNA! WTF!

Ei ole vist vaja lisada, et nii see asi ei jää. Never ei anna alla 🙁

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta tiina 5. oktoober 2012 at 15:25

    issand, kust nad Su kassi varastasid?