Uncategorized

protseduurid, mida naised meeste eest varjavad

7. oktoober 2012

Jumal tänatud, et Eesti mehed ikka nii lollid on, et meie võrratu naissugu nende eest nõnda palju huvitavaid protseduure peita saab. Naine24 kirjutas hurmava artikli kõikidest asjadest, mida naised salaja enda kehaga teevad, millest meestel ÕRNA AIMUGI EI OLE!

Minu lemmikuks on kulmude kitkumine. Seda ma teen tavaliselt üle nädala kolmapäeviti. Selle jaoks olen ma rentinud endale sellise väikese laohoone, kus ma saan seda rahulikult üksinduses teha. Sest muidu võib ju keegi teada saada, et ma KULME KITKUN! See oleks rõve ju :S

Mul on veel üks saladus, mida ma enne kunagi kellelegi rääkinud ei ole. Loodame, et üksi mees mu blogi ei loe ja ma sellega enda naistekoodeksit ei riku, ihihihi. Nimelt ma….trummipõrin…pesen ennast! Ma tean, mida te mõtlete. “Fuck no, ta just EI öelnud seda välja!”. Aga ma olen aus ja tunnistan seda. Muidugi olen ma ka seda suutnud oma meeste eest ikka elu aeg varjata. Ma ei taha ju, et nad arvaks, et ma ei olegi selline puhas inglike, kes jeesusepisaratega igal hommikul isepuhastussüsteemiga puhastub.

Minu jaoks oli üllatav, et mehed üldse aru saanud on, et naistel sellised “salajased protseduurid” olemas on. Kas mehed siis tõesti ei arva, et me kõik megakarvutud iseeneseslikult oleme ja AUSALT see leekivpunane juuksevärv on mul sünnist saati olemas 🙂

Õnneks andis see artikkel mulle südamerahu selle kohaga : “Tuleb aga välja, et mehi ei häiri see, kui naine end salaja timmib. 87 protsenti küsitlusele vastanud meestest leidis, et sellest pole midagi halba, kui naine oma ilurituaale varjab.”

Eks siis varjame edasi seda, et tegelikult ma teinekord ka sheivin ennast, lõikan küüsi, värvin juukseid ja … ma ei oska enam midagi välja mõelda.

Igatahes, jumal tänatud selle artikli eest!

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta ann b 25. oktoober 2012 at 21:20

  Huumor 😀

 • Avatar
  Vasta Liis-Marii 7. oktoober 2012 at 16:42

  samas kui ma tõesti peaks oma vuntse valgendama, siis vist varjaks kah 😀 tho, siis võib-olla polekski kellegi eest varjata…

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 7. oktoober 2012 at 17:36

   no need jah on veits äärmuslikumad, a ma ei saa aru, mida need kulmukitkumised, vahatamised ja juuste värvimised seal all tegid 😀