Uncategorized

uus sarjacrush

23. oktoober 2012

Ma jään sarjadesse lõksu. See tähendab seda, et ma hakkan midagi vaatama ja see on lihtsalt NII hea, et ma tahan KÕIKE näha. Päris halb on lugu siis, kui mulle hakkab meeldima midagi, mida on juba miljoneid hooaegu näidatud.

Näiteks tekkis mul mingi aeg Jersey Shore’i hullus. See oli lihtsalt NII ajulage, et ma PIDIN TEADA SAAMA, miks Ron ja Sammy järgmises osas teineteist jalaga näkku taovad ja kui vähe riideid J Wowww klubisse selga panna saab.

Jah, mul oli häbi, aga you can’t fight it! Peale viit hooaega tundsin ma ennast 47% rumalamana, kuni taastasin alles kuid hiljem oma tavapärase 12-aastase intelligentsuse. Happy ending, I must say.

Ja noh, muidugi The Offie, kust kohe sain endale sarjacrushy Jim’i.

Ja kui K. haiglasse läks ja tahtis mingit sarja sinna saada, siis ma vaatasin, et see tunduvat päris naljakat olevat ja viisin selle talle. Ja tema ütles, et see on awesome aga ma pidin ju Office’i enne ära vaatama ja siis sai see tehtud ja SIIIIIIIS:

…trummipõrin…Andy! Ta on nii adorable ja cute.

Ok, kõlan nagu 15-aastane, seega on aeg arvuti kõrvale heita, üritada ennast selle diivani küljest, kuhu ma kasvanud olen, lahti rebida ja hakata koristama.

…et ma saaksin puhtuses Parks ja Recreationit vaadata 😛

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar