LOOMAD

(vot see on sexy) Pedro

27. november 2012

img_29611-9541485Ma pole teile sellest riukalikust linnust veel kirjutanudki, aga nüüd teen seda kohemaid.

Nimelt tsillisime me ükskord Sannuga oma Tenerife terrassil ja nautisime peikest, kui rõdule lendas lind. Meid ta eriti kartvat ei paistnud, seega läksime MEGAelevile ja hakkasime talle insta saia ja muud söödavat pakkuma.

Nime panime muidugi ka – Pedro. No ja siis ta tsillsis seal meiega, võttis käest süüa ja Sannu sai talle isegi pai teha! Mina vana linnusosistaja tõin talle tuhatoosi sees vett ka ja siis ta jõi sealt graatsiliselt.

Me juba kutsusime meid kolme kolmeks musketäriks ja olime megarahul, et oleme suutnud ära taltsutada välismaise linnu, mõelge vaid!

Muidugi rääkisime sellest ka Bämbsile ja Edgarile, kes ei kostnud meie elevil kilgete peale eriti midagi. Nii, ja teate mis tuli välja? Edgari rõdult on KA PEDROST PILTE TEHTUD! Saate aru, see saatanlik lind käis igal pool sõpsi panemas!

Siiski loodame hinges, et esmakordselt sattus Pedo Edgari ja nende juurde, sest ta jälitas meid, oma tõelisi sõpru. Ja noh iga kord kui meid kodus polnud, siis ehk käis seal meid otsimas?

Kes seda teab…

 

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar