Uncategorized

Baba de Caracol huulepalsam ja Baba de Caracol huulepulk

22. jaanuar 2013

crema-baba-de-caracol-3x1-2928494

Need kaks huulevidinat jõudsid minuni üheaegselt. Esimese asjana vaatasin, et ohohoohoooo. Sinna sisse on lisatud TIGU. See oli muidugi väga uhke ja põnevust tekitav jeje.

Esimesena hakkasin proovima huulepalsamit ja sellest sai minu absoluutne lemmik, kuni ma selle ära kaotasin. Ja kas teate miks kaotasin? Ikka sellepärast, et kõik tahtsid seda kogu aeg laenata! Küllap millalgi suures laenamishoos panin selle taskust mööda ja nõnda ma tast ilma jäin. Sellest on kahju.

„Kuule, anna tigu!“ võis teistele imeliku lausena kõlada, aga mina kuulsin seda sõbrannadelt ja isegi huvitunud sõpradelt üsna tihti. See niisutas suurepäraselt huuli ja naisena kiidan ka seda, et nägi välja huultel nagu huuleläige!

Mingisugust lõhna tootel ei olnud, aga see tegi asja ainult paremaks. Ma ei tahagi, et mu huulepalsam nagu lilled lõhnaksid. Selle jaoks on lilled…

Kevadel oli seda mõnus külma ilmaga huultele panna, ei läinud huuled katki ega tekkinud ka ohatisi, mis mul külmaga teinekord ikka juhtub.

Ja kuna ma olin juba oma palsamiga nii rahul, siis andsin ma huulepulga emmele, kes ütles, et see on täitsa mõnus hügieeniline pulk. See ei jäänud sugugi nii libe ega „teone“ vaid tegi oma tööd nagu nad ikka teevad. Ainsaks erinevuseks oli teadmine, et seal sees on tigu.

Ahjaa, kauem pidi vastu pidama, kui teised hügieenilised ka. Koostis on kuidagi tugevam, mitte pehme, nagu enamustel. Seega saab seda kaua ja rõõmsalt kasutada!

Seega, palsamile 10/10. Seda saad tellida SIIT!

Pulgale 7/10, mida saad tellida SIIT!

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar