Uncategorized

Rosa Mosqueta Ultra Hydration kibuvitsaseemneõliga sügavniisutav kreem-geel

22. jaanuar 2013

 

Minul kestis see kreemitotsik üsna kaua aega, kui arvestada, et ma sain selle eelmise aasta märtsikuus. Ma ei hakka valetama, ma ikka vahepeal kasutasin teisi kreeme ka, aga mitte seetõttu, et mulle ei oleks Rosa meeldinud, vaid ma olen laisk ja tobe inimeseloom, kes vahepeal asju ära kaotab. Aga iga kord, kui ma selle jälle üles leidisin, olin ma väga rõõmus.

Esimestest muljetest saab lugeda SIIT. Nüüd on mul muljeid palju rohkem!

Nimelt meeldis mulle lõpuni välja selle lõhn. Uus peika (sest üks kreem võib nii kaua kesta, aga peikad mitte) ütles, et see lõhnab nagu hipi. Ehk siis nagu taimed. Ma olen rahul, sest mulle taimed meeldivad ja samuti selle lõhn.

Mõnus oli ka see, et kreem ei olnud rasvane vaid imendus suhteliselt kohe sisse ja jättis naha beebipehmeks. Eriti mõnus oli seda kasutada suvisemal ajal, sest geeljas koostis värskendas nägu mõnusalt.

Teinekord, kui muud kreemi silma alla ei jäänud, siis määrisin seda ka jalgadele ja kätele ja üldse, kuhu tarvis. Igal pool oli täitsa kasutuskõlblik, niisutab hästi.

Pakendist nii palju, et mulle meeldib selline pumbaga süsteem, sest siis ei pea näppe kreemi sisse toppima ja ära saab kasutada viimse kui tilga – seda ma ka tegin! Kui totsik tühjaks sai, olin ma päris kurb. Esiteks nägi see mu vannitoas nii ilus välja! Aga noh, ehk saan Biopoest veel midagi paremat? Eks näis. Mina igatahes annan sellele tootele ütleme… 8/10.

Rohkem ei tihka anda, sest jumal teab, mis võrratuid tooteid veel maailmas on, aga soovitada julgen seda küll!

Ahjaa, tellida saab SIIT!

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar