KODU

Maailma ilusaim uks

13. märts 2013

photo-2294541

 

Alari, ehk Äll, on kunstiga sinasõber olnud juba aastaid ja ma pean nentima, et mööda külgi see aeg tal maha jooksnud ei ole. Ega ta ainult spreivärvidega osav ei ole, ta on ka hirmus hea monteerija, fotograaf ja mõnus sõber – tundub ju uhke kombo eks?

Näiteks siit saate vaadata, mida Äll teeb.

Kuna mul ei ole kahju kiita andekaid inimesi, siis seda ma teengi. Kui keegi tahab endale koju lahedat ust, seina, kappi või pilti seinale (olgu see joonistatud või pildistatud) siis võite kindlasti Alari käest uurida, et mis teha annaks. Ma usun, et paljutki! (Minu kaudu saab temaga ühendust, kui huvi on!) Ma oskan seda eidelikult võrrelda sellega, et kui sa oled JUST juuksed ära värvinud või juuksuris käinud ja soeng on lihtsalt NII ilus, et sa lähed kogu aeg peegli ette seda vaatama.

Nõnda käin mina vahepeal koridori kiikamas ja vaatan heldinult oma ust. Mmm, uks!

Aga ei maksa arvata, et vaid Alari andekas on, mina oskaksin teid aidata järgnevaga:

igp1117-2477254

Spreivärgiga olen ka mina tutvust teinud, nagu näha. Võib-olla nii andekas veel pole, kui Äll, aga lähedal siiski. Antud koer on joonistatud Liisi seinale. Tal juhtus kodus olema neid vahvaid värve ja ma küsisin, kas ma võin seinale koera teha. Liis lubas. Joonistasin koera vasaku silma ja Liis oli rahul, sest ta arvas, et sellest saab koera keha. Joke was on her, right? Igatahes tean ma, et miskipärast varjas ta seda üüratut sinist koera enda seinal pikka aega madratsiga. Miks küll, Liis??

img_4339-4293214Ka sellise ussi joonistamisega saan hakkama. Ja see pole veel kõik!

img_4341-8332613I can also draw a cat!

 

 

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Vasta SUUR KUNSTILOOSIMINE! | Mallu jaburdab 8. aprill 2013 at 11:52

  […] arvan, et kõik mäletavad, kuidas ma siin usinalt uue uksega uhkustasin, eks? Ja nüüd on mul teile üüratult vahva uudis, kes seda uksekest kadedusega vaatasid ja […]

 • Avatar
  Vasta Rents 14. märts 2013 at 15:17

  Ma tegin wordpressi readeri lahti ja internet jooksis kokku – ja terve see pool minutit ma vahtisin seda pilti ja mõtlesin, et huvitav, kelle blogis nii ilus pilt on. Tõesti on väga ilus uks.

 • Avatar
  Vasta Liis-Marii 13. märts 2013 at 23:02

  ah, mine kanni 😀 see koer.. ja no ma tõesti arvasin, et see vasak silm on ta keha..:D
  aga sa võid olla uhke, ma enam ei varja seda madratsiga!

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 14. märts 2013 at 15:20

   Sa peaksid pigem uhkusega seda kõigile nätama ja Bieberi madratsiga katma 😀