Uncategorized

tule mulle jumal appi

22. märts 2013

Lambist jõudsin sellise videoni youtube’is ja no, ma olen üsna sõnatu.

Videot näete  SIIN, ma ei saa seda siia panna, pilt tuleb ikka liiga gross.

Ühesõnaga on see mingi 75-aastane naine, kes viiakse haiglasse, kuna ta kõht valutab ja siis avastatakse ta emakast mumifitseerunud loode. Ma arvasin esimese hooga, et issand, vaene naine oli enese teadmata rase ja jumal teab, mis veel, aga kaege nalja – naine oli täitsa teadlikult olnud rase. Mingi hetk tekkisid tal vaevused ja valud, ning ta otsustas haiglasse pöörduda, kus talle öeldi, et tuleb teha keisrilõige.

Kuna aga tema nägi seal sünnitusvaludes naist, siis tundus talle ratsionaalsem koju minna, seal päevi piinelda, tunda kuidas ta laps kõhus liigutab ja SUREB ja siis kui liigutamine lõppes, tundis ta rõõmu, et jess läbi sai, saabki rahulikult edasi elada.

Püha, faking, jeesus.

KUIDAS keegi saab tunda, et ta laps sureb ta sees ja MITTE minna haiglasse, sest sünnitamine tundus nats valulik?!

Igatahes, ma olen shokis ja tahtsin sheerida, vaatan nüüd edasi. (Vaatasin ainult 4:16 minutit ja tulin kohe halama)

EDIT: Sain nüüd teada, et see vaene naine arvas, et laps jäi magama ta sees ja arvas, et noh, las ta magab siis. Teglikult oli tegu olnud üldse emakavälise rasedusega, mis tavaliselt katkeb ise üsna raseduse alguses, aga temal ime läbi oli terve 40 nädalat seal arenenud organite ümber. Ehk siis, kui see naine oleks lihtsalt nõus olnud keisriga, siis tal oleks imelaps olnud.

Selle asemel sai 46-aastase imikumuumia.

Win?

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Eva Maria Pert 22. märts 2013 at 23:58

    🙁