Uncategorized

paljad kevadekuulutajad

28. märts 2013

Eile trollis nägin esimest kevadekuulutajat – need ossid, kes esimese päiksega t-särgi ja õhukese pusaga, mille hõlmad julgelt eest lahti, hakkavad ringi silkama.

Eks ole see ka arusaadav – talved on Eestis pikad, pea pool aastat on ju lumi maas ja päiksest võib ainult und näha. Seega viskavad nad oma sulejoped esimese päiksega nurka, tõmbavad jalga shortsid ja hakkavad trolliga sõitma. Ma arvan, et see on ikka selle jaoks, et inimesed näeksid, kui kõvad vennad nad on. “Tsekkige MIND, õues on JUBA pluss kaks ja teie ikka jopedes??”

Tõesti, kõvad vennad, muud pole kosta.

Meenutab mulle neid aegu, kus algklassides sai kodus müts pähe pandud ja siis tänaval see kohe kotti topitud, sest muidu äkki teised näevad, et mul on müts ja arvavad, et ma olen NOHIK. See oleks jube olnud.

6877777_460s

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar