Uncategorized

Suurepärane pakkumine Salocentrilt!

30. märts 2013

1364669261613-6029225

Kuna ma pean mööda Narva maanteed peaaegu iga päev kõndima, siis üsna tihti pakub ettevõte Salocenter mulle ja mu kolleegidele nalja. Mingi hetk oli seal silt, mis teavitas rõõmsalt, et naistenahast kindad on allahinnatud. Sellest kahjuks pilti teha ei taibanud, niisama kihistasin ja läksin mööda. Meestenahast kindaid sinna müüki paisatud siiani ei ole. Või ehk on, aga sildiga ukse eest seda kuulutada veel vajalikuks pole peetud.

Aga ülalolev silt tekitab minus hulganiselt küsimusi. Esiteks: kui tihti vajavad inimesed kinnaste tühjendust? Ja millest kindaid tühjendatakse? Ma julgen arvata, et tegemist on siiski mingi vedelikuga, sest just nahast kindad peavad hästi vedelikku enda sees. Teiseks: miks on hind ALATES 9.90? Millest kinda tühjendamine on odavam ja millest kallim? Ma lausa kardan mõelda.

Ja kolmandaks, kus on soovoliniku silmad?! Miks saavad ainult naised oma kindaid kümpa eest teadmata vedelikust tühjendada? Või kas kehtib pakkumine ka meestele, kes oma naisi kindatühjendusega üllatada tahavad? Diskrimineerimine!

Pean kurbusega nentima, et seegi silt on nüüd eemaldatud ja uus pole sugugi nii naljakas. Aga ma tõesõna olin ükskord valmis sinna sisse astuma ja küsima, et kas teil tehakse meelega nende siltidega pulli või… on emake loodus pulli teinud kirjaoskamatute näol.

Elu saladused.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar