Rasedus

armas jumal, aita

2. aprill 2013

Nagu ma siin parooli all juba sadu kordi inisenud olen, siis hommikune südamepaha SUCKS! Ma isegi ei mäleta, millal see hakkas, juba ikka igavik tagasi vist, aga see kuram on salakaval ka! Vahepeal tundus, et need hirmsad päevad on möödas, kus ma rahulikult kööki jalutan, kassidele konservi panen ja siis neile selga ribastan. Aga ei. Ainult kolm päeva nautisin seda, et süda oli ainult HÄSTI NATUKE paha.

Ma poleks iial uskunud, et ma olen õnnelik, kui mu süda vaid natukene paha on…Oeh, seda elukest. Igatahes öökisin ma täna jälle, justkui teiste toimetuste kõrvalt, kööki kraanikaussi. Samal ajal üritasin teed keeta.

Lihtsalt NII SUUR KOPP ON EES:( Millal see üle läheb? Ma nagu lugesin, et see kestab kolmanda kuuni ja mul ju sekundipealt on see täitunud, kaua veel siis?

EDIT: Sõitsin siis taksoga tööle, kui äkki tunnen, et kattun üleni külma higiga, neelatan aina, autos oleva lõhnakuuse lehk oli väljakannatamatu ja pisarad tulid silma. Kerisin autoakna lahti ja palvetasin, et ma kontorini jõuaksin. Umbes 4 sekundit hiljem mõistsin, et see on asjatu lootus. Palusin juhil seisma jääda ja ta tegi seda Paldiski maanteel, niimoodi, et ma jäin kahe sõiduraja vahelisele saarele seisma ja õige pea ka oksendama.

Taksojuht oli vana, armas, hallipäine ja vene rahvusest mees, kes terve aja mu selga patsutas kui ma oksendasin ja ütles: “oi oi, sul vist vjeega paha olla, da?”.

Oli küll. Da.

Loe ka neid postitusi!

11 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta sipsikvigane 4. aprill 2013 at 20:19

    kui on paha olla, siis see on ju tütar.
    miks peaks peale rasedust paks olema? sai teeb paksuks, mitte lapsed. 2x proovitud.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. aprill 2013 at 20:23

      aga sai on nii võrratult hea 🙁

  • Avatar
    Vasta Kats 3. aprill 2013 at 19:04

    Teine rasedus saab olema palju hullem ( no mul oli kuni l6puni oksepahakoll olla) ja teine sünnitus läheb nii kiiresti,et jõua kartma hakatagi. Peale teist sünnitust oled taas mehe jaoks olemas ca 2 nädala pärast (ise ka ei usu,aga nii oli 🙂 ) ja teine laps hakkas magama pikki öid ca 2 kuuselt. Siit järeldus: see lapseke vaja ilmale kanda (kannatada) ja ruttu teine päts ahju panna. :-).

  • Avatar
    Vasta mi 3. aprill 2013 at 11:00

    tegelikult võib siiski juhtuda, et halbolla läheb üle ja kogu ülejäänud rasedusaja on supermõnus enesetunne. ühtlasi olgu öeldud, et võib pääseda täiesti veenilaienditeta, keha võib peale sünnitust mõne nädalaga endisesse vormi minna ja mõni laps magab nagu nott. seegi pole veel kõik: järgmise rasedusega võid täiesti vabalt iiveldusest pääseda. selline väike lootusekiireke, lihtsalt tasakaalu ja õigsuse mõttes.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. aprill 2013 at 12:43

      see kommentaar meeldib mulle palju rohkem 🙂

  • Avatar
    Vasta ähh 2. aprill 2013 at 10:25

    a ja siis jääd uuesti beebiootele, siis on olemas kõik eelpoolloetletu JA paha süda.
    leevenduseks loe perekooli, seal on toredaid lugusid rasedustoksikoosist, “teistele on veel palju hullem” teeb meele kahjurõõmsalt kergemaks. sa saad tööl käia, järelikult pole seis üldse hull 🙂

  • Avatar
    Vasta ähh 2. aprill 2013 at 10:22

    Sünnitad ära, siis on paha südamega ühel pool. See-eest lekid igast august ja magad ööpäevas paar x pool tundi ja jalgadel on veenilaiendid ja keha on endiselt nagu vaalal ja siis tuletad magusa helgusega meelde aegu, mil su ainus häda oli paha süda.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. aprill 2013 at 10:33

      oh, milline rõõmus positiivsusnoot mu päevakeses.

  • Mallukas
    Vasta Mallukas 2. aprill 2013 at 06:37

    Ma tahaks, et keegi mulle lootust annaks, et see üldse elus kunagi üle läheb.

  • Avatar
    Vasta Karin 2. aprill 2013 at 06:28

    eh, ma just tahtsin küsida kas nüüd kolme kuu pealt on südapaha üle läinud, et pliis anna lootust 🙁