Uncategorized

töötamine naistekollektiivis

5. aprill 2013

Kuna töötan naisteajakirjas, siis pole imestada, et meil terve kollektiiv naistest koosneb. Eks meil seal kontori peal on ka mehi, muudest ajakirjadest ja uhked ülemused jne, aga meie armsas Naistelehes on praegu ainult naised ja teate  – see on nii mõnus!

Esiteks selle pärast, et olles toimetuse “pesamuna”, viitsivad mind kõik alati õpetada ja aidata. Ükskõik, kas tegu on siis loo toimetamisega, või arutame omavahel kraamimisnippe või perekonnamudelite struktuuri. Alati on kontoris vähemalt keegi, kes on antud teemaga kokku puutunud ja oskavad nõu anda.

Eriti nüüd, kus ma olen vähesel määral rasestunud, on naiste seltskond mulle kõvasti kasuks tulnud. Nad teavad KÕIKE! Ehk seetõttu, et neil endal juba kõikidel lapsed on, aga see on nii armas, kuidas nad mind ka õpetada ja minuga arutada viitsivad.

Ja samuti oleme me kõik võrratult sarnase huumoriga. Oeh, ma ei tea, miks ma nii heldinud täna olen. Aga ma mõtlesin siin ka mainida, kuidas ma armastan oma Naistelehe kolleege. Tänks, kallid inimesed, et te mul olemas olete!

Ja päriselt ka, me vahepeal ikka teeme tööd kah 🙂

Lõpetukseks naljapildike:

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar